reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny mam pytanie. Pamietam, ze chyba byl ten temat poruszany ale nie pamietam dokladnie co mowilyscie. Ktore szczepionki wybieralyscie dla dzieci? Te z nfz, 5w1 czy 6w1??
Mamy za tydzien szczepienie i juz sama nie wiem co wybrać 🙈

Dziewczyny mam pytanie. Pamietam, ze chyba byl ten temat poruszany ale nie pamietam dokladnie co mowilyscie. Ktore szczepionki wybieralyscie dla dzieci? Te z nfz, 5w1 czy 6w1??
Mamy za tydzien szczepienie i juz sama nie wiem co wybrać 🙈
Na NFZ odpuść, następne wedle uznania. Ja wybierałam najmniej wkłuć.
Swoją drogą państwo tak troszczy się o dzieci, a daje przestarzałe szczepionki.

Na NFZ odpuść, następne wedle uznania. Ja wybierałam najmniej wkłuć.
Swoją drogą państwo tak troszczy się o dzieci, a daje przestarzałe szczepionki.
Dokladnie. O nfz nie myslalam w ogole. Dzis kolezanka mnie zdziwila, bo pytalam jej z ciekawości czy dawala 5 czy 6w1 a ona ze na nfz 🙉 stad uwzglednilam w pytaniu do Was 😀
A te rota i meningokoki bralyscie?

Dokladnie. O nfz nie myslalam w ogole. Dzis kolezanka mnie zdziwila, bo pytalam jej z ciekawości czy dawala 5 czy 6w1 a ona ze na nfz 🙉 stad uwzglednilam w pytaniu do Was 😀
A te rota i meningokoki bralyscie?
Rota refundowane już. Wczoraj miałyśmy właśnie drugą dawkę. Meningokoki mamy 19go grudnia (bexsero).
My bierzemy co się da.

reklama
Do góry