Helilo
Fanka BB :)
Ja podekscytowana i zestresowanaJak się wszystkie dzisiaj czujecie?![]()
Cyce bolą, a tak to oki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja podekscytowana i zestresowanaJak się wszystkie dzisiaj czujecie?![]()
Jak się wszystkie dzisiaj czujecie?![]()
pozwolę sobie ponarzekać. Od kilku dni czuję jakby infekcje pęcherza/cewki moczowej, miałam teleporade, dostałam monural, jeśli coś wyjdzie w moczu nie tak. Mocz spoko, więc mówię trudno, czekam do wizyty stacjonarnej. I dziś obudzilam się z takim pieczeniem, bólem, że zejść idzie. Czekam na termin wizyty z compensy, bo przecież tak nie może być.Jak się wszystkie dzisiaj czujecie?![]()
Mnie nadal boli brzuch ale teraz już tylko jak się zmęczę jakoś to jak siadam to odczuwam ciągniecie w brzuchu. Tak to złapało mnie przeziębienie i kaszle sobie, dowiedziałam się, ze oczywiście nic nie można brac także czekam aż przejdzie. @RoseGold to koniecznie to skonsultuj! @Paulusman najbardziej się boje właśnie nudności
. @Helilo prosze spamic wynikami i tu i tam
![]()
Ja w miarę ok. Ale cyce bolą ,już czuję się przekręcam na łóżku i wogoleJak się wszystkie dzisiaj czujecie?![]()
Oo ja tez z prawego jajnika miałam owu, jakaś lepsza strona czy cośOgólnie dobrze. Mam coraz większy problem z łykaniem rano tabletki Zaax. Nigdy nie miałam odruchów wymiotnych przy łykaniu czegokolwiek.Od wczoraj trochę mnie pobolewa brzuch. Bardziej z prawej strony, z prawego jajnika miałam owulacje, więc myślę, że to może być jakoś powiązane
![]()
A ja sie czuje bardzo spoko fizycznie. Pojawiło sie zmęczenie ale to może być równie dobrze zmęczenie życiemJak się wszystkie dzisiaj czujecie?![]()
Jeśli się tak dobrze czujesz to jest to super objaw! Wiec myśle, ze będzie dobrzeA ja sie czuje bardzo spoko fizycznie. Pojawiło sie zmęczenie ale to może być równie dobrze zmęczenie życiemBrakiem silnych objawów się nie martwie bo przy córce to ja się przez 9 miesięcy nie czułam ciążowo, nawet brzuch miałam mały.
Ale akurat dziś jest 5+3, w ostatnim cyklu dokładnie w tym dniu zakończyła się ciąża biochemiczna wiec lekki niepokój we mnie jest![]()