reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
ASIOWO!!!! Ciekawe, czy się znamy? Chodziłaś do Miarki? Ja stąd wyemigrowałam 8 lat temu, ale przyjeżdzam do Rodziców, Brata, Dziadków...

reklama
Ja kończyłam 2 LO... :) Może sie znamy, ale pewnie jestem duzo młodsza;) ale fajnie... niespodziewałam sie spotkać tu kogoś z okolic:)

Magdziarko jestem za :-D pomysł Kasi też jest oki

Jola mówiłam żebys uważała teraz to nie ma żartów - a tak na marginesie to chyba powinnas zmienić dane na suwaczku skoro pisałaś, że jesteś w 35 tc (zgodnie z Twoimi wyliczeniami)

Ciekawe co u Mamoocika i Limby? Chyba sie nie rozdwajają?

1. Jestem za połączeniem wyprawki dla mamy z przygotowaniami do porodu bo to sie wiąże...jedno z drugim

2.Samopoczucie bym połączyła z Czerwcówkolandem

3 Zdjęcia z USG z wizyty u lekarza i już będzie sporo mniej

Ale to do Was należy decyzja bo może ciężko się będzie przyzwyczaic.....

Do punktu 1 -go można by jeszcze zlepić wizyty u lekarza bo w sumie to po części też przygotowania do porodu ale to moje zdanie .. z resztą się zgadzam :-)

Reasumując zróbmy tak:
1. Nowy wątek pt " przygotowania do porodu" do którego wrzucamy przygotowania do porodu, wizyty u lekarza wyprawkę dla mamy i zdjęcia z USg

2. Do watku czerwcówkoland wrzucam samopoczucie

3. Zakładamy nowy watek, który nazwiemy ...no własnie jak??? Rozdwajające się...macie propozycje. Mogę do tego wątku przerzucić nasze posty z gratulacjami i posty z smsami, że dzieci na świat przyszły itp. Czy to tylko wątek na gratulacje...chyba tez na oznajmianie..itp...
Pasi każdej czerwcowej lasi???:-D:-D

Ciekawe czy zdąże sie załapać przed porodem... do 100 postów mi jeszcze troche brakuje:/ za pozno zaczelam sie udzielac!

Magdziarko jestem za :-D pomysł Kasi też jest oki

Jola mówiłam żebys uważała teraz to nie ma żartów - a tak na marginesie to chyba powinnas zmienić dane na suwaczku skoro pisałaś, że jesteś w 35 tc (zgodnie z Twoimi wyliczeniami)

Ciekawe co u Mamoocika i Limby? Chyba sie nie rozdwajają?

Limba się odezwała Aniknulko - śliwkowa sprawa - pewnie doczytasz.

Do Mamoocika nie mam smiałości się odezwać ale jak się do rana nie odezwie wezmę z zamkniętego nr i napiszę smska

"Czerwcowe Mamusie i ich dzidziusie"

"Czerwcowe Wypakowywanie"

Nie wiem jak jeszcze .......... może macie pomysły dziewczynki

reklama
Do góry