reklama
A
Asiowo
Gość
Ja kończyłam 2 LO...
Może sie znamy, ale pewnie jestem duzo młodsza
ale fajnie... niespodziewałam sie spotkać tu kogoś z okolic
Magdziarko jestem za
pomysł Kasi też jest oki
Jola mówiłam żebys uważała teraz to nie ma żartów - a tak na marginesie to chyba powinnas zmienić dane na suwaczku skoro pisałaś, że jesteś w 35 tc (zgodnie z Twoimi wyliczeniami)
Ciekawe co u Mamoocika i Limby? Chyba sie nie rozdwajają?

Jola mówiłam żebys uważała teraz to nie ma żartów - a tak na marginesie to chyba powinnas zmienić dane na suwaczku skoro pisałaś, że jesteś w 35 tc (zgodnie z Twoimi wyliczeniami)
1. Jestem za połączeniem wyprawki dla mamy z przygotowaniami do porodu bo to sie wiąże...jedno z drugim
2.Samopoczucie bym połączyła z Czerwcówkolandem
3 Zdjęcia z USG z wizyty u lekarza i już będzie sporo mniej
Ale to do Was należy decyzja bo może ciężko się będzie przyzwyczaic.....
Do punktu 1 -go można by jeszcze zlepić wizyty u lekarza bo w sumie to po części też przygotowania do porodu ale to moje zdanie .. z resztą się zgadzam :-)
Reasumując zróbmy tak:
1. Nowy wątek pt " przygotowania do porodu" do którego wrzucamy przygotowania do porodu, wizyty u lekarza wyprawkę dla mamy i zdjęcia z USg
2. Do watku czerwcówkoland wrzucam samopoczucie
3. Zakładamy nowy watek, który nazwiemy ...no własnie jak??? Rozdwajające się...macie propozycje. Mogę do tego wątku przerzucić nasze posty z gratulacjami i posty z smsami, że dzieci na świat przyszły itp. Czy to tylko wątek na gratulacje...chyba tez na oznajmianie..itp...
Pasi każdej czerwcowej lasi???

A
Asiowo
Gość
Ciekawe czy zdąże sie załapać przed porodem... do 100 postów mi jeszcze troche brakuje:/ za pozno zaczelam sie udzielac!
Magdziarko jestem zapomysł Kasi też jest oki
Limba się odezwała Aniknulko - śliwkowa sprawa - pewnie doczytasz.
Do Mamoocika nie mam smiałości się odezwać ale jak się do rana nie odezwie wezmę z zamkniętego nr i napiszę smska
Albo cytat z Iwoszki:

oczywiście żartuję
- odeszły mi wody - jadę sobie do szpitala - trzymajcie kciuki!!

reklama
Podziel się: