reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A generalnie ma jakieś uczulenie? W sensie, można przedawkować maliny? Wiem, że wszystko w nadmiarze szkodzi, ale wysypka po takim przedawkowaniu brzmi dla mnie alergicznie jakos
jednak już nie ma 🤣ja to panikarą jestem parę krostek zobaczę i już lot 🤦a ogólnie to ma skłonności do alergii i wysypek. Jak się czujesz?kiedy na wynik ?

jednak już nie ma 🤣ja to panikarą jestem parę krostek zobaczę i już lot 🤦a ogólnie to ma skłonności do alergii i wysypek. Jak się czujesz?kiedy na wynik ?
Okej 🤣 a to ja jakoś lajtowo podchodzę do wszelkich krostek. U młodej 🙃 bo w swoim temacie jestem niereformowalna.🤦 Co jakiś czas wyjdzie jej jakąś jedna, zazwyczaj znika po dniu.
A dziękuję, ze pytasz ❤️ teraz zupełnie normalnie. Wcześniej kucia i ciągnięcia czułam. Ale to może oznaczać wszystko, mimo, że poprzednim razem wyszła nam Lila.
W końcu poszłam dzisiaj na betę 🙈 zawsze będę miała dwa dni więcej na szukanie pracy, jeśli będzie źle.

Okej 🤣 a to ja jakoś lajtowo podchodzę do wszelkich krostek. U młodej 🙃 bo w swoim temacie jestem niereformowalna.🤦 Co jakiś czas wyjdzie jej jakąś jedna, zazwyczaj znika po dniu.
A dziękuję, ze pytasz ❤️ teraz zupełnie normalnie. Wcześniej kucia i ciągnięcia czułam. Ale to może oznaczać wszystko, mimo, że poprzednim razem wyszła nam Lila.
W końcu poszłam dzisiaj na betę 🙈 zawsze będę miała dwa dni więcej na szukanie pracy, jeśli będzie źle.
to super ❤️czekam na wynik 😘😘😘

Ale na przyszłość już wiem, że w alabie jeśli sie robi badanie w sobotę przed 11 (bo wtedy kurier przyjeżdża), to wynik do wieczora jest.
Przynajmniej tak jest w Warszawie.

Trzymam kciuki ❤️❤️❤️

U mnie dziś ciąg dalszy ubierania salonu na święta - w weekend pewnie ubierzemy choinkę bo potem mam poranne zmiany i nocki przed wigilia wiec nie będę mieć czasu. Taki dziś stroik wyczarowałam i dalej tworze i przerabiam ozdoby z poprzednich lat.

Załączniki

• IMG_6856.jpeg
    IMG_6856.jpeg
    179,2 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Kurde, przytulam mocno 😥. A miało być tak pięknie 😔. Wypłacz się dziś i jutro będzie troszkę lepiej ❤️
No cóż, jedno szczęście już mam. Za dużo dobrego bym miała.
Poza tym, jeszcze trójka czeka. Po prostu trochę czasu minie, zanim po nią wrócę...
Czuję, że mi się w środku kotłuje wszystko, ale jakoś nie mam łez na razie.

Do góry