reklama
Ja byłam 5+2 też mowila że wstrzymamy się z założeniem karty ciąży, ale fakt jest taki że nie było jeszcze serduszka. Choć wcześniej zakładali mi od razu , to co niestety poroniłam. Może faktycznie chodzi o rejestr ciąż.Dokładnie ja tak samo i widoczny brzuszek![]()
Kreatywnynick
Fanka BB :)
Ja również dzisiaj brak apetytu ale moje posiłki w ostatnim tygodniu były tak marne ze dzisiaj musiałam porządnie zjeść, ale gdyby nie była w ciąży to nie jadłabym prawie wcale
totalny brak radości z jedzenia gotowania, jutro lecę na badania i mam nadzieje ze we wtorek już serduszko usłyszę
mam pytanko, jak jest konflikt serologiczny to podaje się zastrzyk w 28 tc i tyle? Mąż ma + a ja - :/

Kasia930
Zaciekawiona BB
Hej! U mnie 0 apetytu, małe mdlosci. Czekam na pierwszą wizytę która mam w pt (będzie wtedy 7t+0). Też miałam koszmary dzisiaj w nocy że dostałam okres i nie wiedziałam co robić skoro moja ciąża nawet nie jest potwierdzonaDzień dobry w niedzielę. Jak się czujecie moje drogie? Ja bez zmian czyli dobrze. W czwartek będę miała 5+3, ciekawe czy coś będzie już widać?

chętnie tez się dowiem, bo w 2012 roku nie dawali mi żadnego zastrzyku, ale to się chyba zmieniło terazJa również dzisiaj brak apetytu ale moje posiłki w ostatnim tygodniu były tak marne ze dzisiaj musiałam porządnie zjeść, ale gdyby nie była w ciąży to nie jadłabym prawie wcaletotalny brak radości z jedzenia gotowania, jutro lecę na badania i mam nadzieje ze we wtorek już serduszko usłyszę
mam pytanko, jak jest konflikt serologiczny to podaje się zastrzyk w 28 tc i tyle? Mąż ma + a ja - :/

na pewno będzie wszystko Ok, ale mimo wszystko taki brak empatii w ciąży nie jest wskazanyUSG na 13:40 ale poluję na wolny termin do jakiegoś innego lekarza na jutro. Jestem zapisana do lekarki, która ma beznadziejne opinie. Jeśli okaże się że nie jest u mnie dobrze i przekaże mi to ona ze swoją ubogą empatię, to nie wiem, jak to zniosę. Mąż nie może ze mną jechać i jakoś będę musiała temu sama sprostać.
Kreatywnynick
A tez mieliście konflikt? Mama mi mówiła, ze jak ona była w ciąży 25 lat temu to tez dawali zastrzyk tylkochętnie tez się dowiem, bo w 2012 roku nie dawali mi żadnego zastrzyku, ale to się chyba zmieniło teraz![]()
Kasia930
Zaciekawiona BB
Z tego co wiem to zastrzyk. Po pierwszym porodzie leżałam na sali z Panią której jakiś wiekowy lekarz odradzał branie zastrzyków, gdy w szpitalu się o tym dowiedzieli to powiedzieli tylko tej dziewczynie ze ma ogromne szczęście że nic się z dzieckiem nie stałoJa również dzisiaj brak apetytu ale moje posiłki w ostatnim tygodniu były tak marne ze dzisiaj musiałam porządnie zjeść, ale gdyby nie była w ciąży to nie jadłabym prawie wcaletotalny brak radości z jedzenia gotowania, jutro lecę na badania i mam nadzieje ze we wtorek już serduszko usłyszę

Malwina89
To może się uda jeszcze do kogoś sensowniejszego przepisać do jutra. Trzymam kciuki, żeby wiadomości były dobre.USG na 13:40 ale poluję na wolny termin do jakiegoś innego lekarza na jutro. Jestem zapisana do lekarki, która ma beznadziejne opinie. Jeśli okaże się że nie jest u mnie dobrze i przekaże mi to ona ze swoją ubogą empatię, to nie wiem, jak to zniosę. Mąż nie może ze mną jechać i jakoś będę musiała temu sama sprostać.
reklama
mamy konflikt. W pierwszej ciąży nic mi nie dali, mówili, ze dopiero przy drugiej i faktycznie jeśli dobrze pamietam, to po drugim porodzie miałam zastrzykA tez mieliście konflikt? Mama mi mówiła, ze jak ona była w ciąży 25 lat temu to tez dawali zastrzyk tylko

Podziel się: