Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tam leżę pod kołderką i nie wiem o czym gadaszDzień dobry w ten mroźny poranek![]()
Ale zazdro ja zamarzlam jadąc do pracyJa tam leżę pod kołderką i nie wiem o czym gadasz![]()
ja przez ostatnie 2 dni też, a dziś home office nareszcie!Ale zazdro ja zamarzlam jadąc do pracy![]()
ja od 8. Dziś 10.Pjona
Tak... Testuje od 5dpo![]()
ja od 8. Dziś 10.
Oficjalnie dodatje do znielubionych przeze mnie tekstów "o to jeszcze za wcześnie u Ciebie na testowanie, może jeszcze coś się pojawi". Wszystkie wiemy, że po prostu nie zaszłam i daltego test jest biały i nic się tam nie pojawi
Ja nie znam , w tym cyklu nic nie sprawdzałam a że dziś będą testy w paczkomacie to pewnie jeden osikamJa od 5 dziś 8.
Generalnie baaaaaaaaaaaardzo mnie wkurvvia to gadanie "za wcześnie, mojej szwagierki córko kolezanli sąsiadka miała pozytyw dopiero 2 miesiące po dacie miesiączki".
Kurva wszyscy wiemy, że 99% testujących nie zna prawdziwej daty miesiączkija znam.