motylek24
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jadę, a co będę ,,se,, żałowaćnie to nie Motylek zaprasza tylko do Motylka to było że napisała Grześka siostra że na wigilię zaprasza nasale jak już się spakowałaś to jedziesz z nami
![]()
Ja też nie mogę uwierzyć że mamy tego małego srolaoj jak słodko no za rok już będzie chciała pomagać we wszystkim. Jeju ja nie mogę uwierzyć że w te święta jesteśmy już w trójkę![]()
Ja to mówię: krew musi krążyćja lubię zrobić ***** burze przed![]()
była też ja wyszłam z bloku wynieść śmieci to szłam tiptokamiJadę, a co będę ,,se,, żałować![]()
.
U was laski też taka slizgawica była?. Nie mogliśmy po podwórku chodzić
![]()
ooo tego nie słyszałamJa to mówię: krew musi krążyć![]()
ale on jest BoskiJa też nie mogę uwierzyć że mamy tego małego srola. Ja nawet zamowilam taki fajny zestaw koszulek na święta, a co tam
. Dla małego body zamiast koszulki
Ooooo, super te koszulkiOooo takie
Ja zawiozlam Misie do zlobka to trzymalam die wozka spowrotem czulam sie jak pijaczek tak sztywno szlamJadę, a co będę ,,se,, żałować![]()
.
U was laski też taka slizgawica była?. Nie mogliśmy po podwórku chodzić
![]()