Werka on jest taki fajny i kiedy on Ci tak uroslJa też nie mogę uwierzyć że mamy tego małego srola. Ja nawet zamowilam taki fajny zestaw koszulek na święta, a co tam
. Dla małego body zamiast koszulki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Werka on jest taki fajny i kiedy on Ci tak uroslJa też nie mogę uwierzyć że mamy tego małego srola. Ja nawet zamowilam taki fajny zestaw koszulek na święta, a co tam
No bo ja nie wiem jak @mArusia33 wyglada i jej WerciaOoooo, super te koszulki. Oczywiście pochwal się jak będziecie wyglądać
![]()
On nie jest fajny... To zło wcieloneWerka on jest taki fajny i kiedy on Ci tak urosl![]()
A przecież wrzucała tu zdjęcie z chrztu. Co ty, nie widziałaś?No bo ja nie wiem jak @mArusia33 wyglada i jej Wercia![]()
No nieA przecież wrzucała tu zdjęcie z chrztu. Co ty, nie widziałaś?
No co Ty ten aniolek?Miski nie znaszOn nie jest fajny... To zło wcielone![]()
Gość jest boski!!! Słodziak, zacałowałabymJa też nie mogę uwierzyć że mamy tego małego srola. Ja nawet zamowilam taki fajny zestaw koszulek na święta, a co tam
na tych zdjęciach nie widać napisów wogóle hahahhOoooo, super te koszulki. Oczywiście pochwal się jak będziecie wyglądać
![]()
o szkoda Cię bardzo hahahahNo bo ja nie wiem jak @mArusia33 wyglada i jej Wercia![]()