reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Swoją drogą jestem ciekawa bo jeśli większość badań miałam robionych pod inseminację tj. cytomegalia, toxo, różyczka, gr krwi itp. (badania robione w wakacje więc jeszcze mają ważność) to czy zlecą mi to ponownie bo jestem w ciązy? 🤨
Są ważne 3miesisce , tak mi w sobotę powiedziała ginekolog.

Ja na wizycie 5+2 nie widziałam serduszka , ale już na 7+2 tak więc na spokojnie !:)

Najważniejsze, że jest zarodek i serduszko. A krwiak powinien się wchłonąć czy raczej opróżnić? Da się coś z tym zrobić czy to musi sie zadziać samo?
Ja na 5+2 maialm stwierdzonego dużego krwiaka , przez dwa tyg faktycznie dość mocno się oszczędzałam , aczkolwiek nie mogłam za długo ulezec, taka moja natura. Natomiast na wizycie 7+2 już się po części wchłonął był dużo mniejszy. Zobaczymy co będzie na następnej wizycie , którą mam w sylwestra 🍾

Ja już po wizycie! Mamy serduszko! Już zarodek ma 6,4 mm 🥺❤️❤️ dziękuje za wszystkie kciuki ❤️❤️ założył mi tez już karte ciąży

Załączniki

• 98DB93AC-DAB5-405C-88FF-2A0A447DF0CD.jpeg
    98DB93AC-DAB5-405C-88FF-2A0A447DF0CD.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 90
reklama
Już jestem po. Wiedziałam, że jeszcze nie będzie widać serduszka, tym bardziej że po pomiarach stwierdził że młodsza niż 5 tyg. Ake to akurat niemożliwe. Mój mąż jest tylko na weekend. Wiem, kiedy musiało dojść do zapłodnienia. Tym bardziej że testy owu były pozytywne. W każdym razie na razie cieszę się z kropki - a raczej kropek 😁😁😁 bo pęcherzyki są dwa! Oby się wszystko udało i się utrzymały. Byłabym przeszczesliwa z bliźniąt! Tak zapisał "ciąża mnoga, dwuowodniowa, dwukosmowkowa" 🙂

Do góry