Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Proszę tak nie pisac. Powtórz test jakiś inny i tyle.Mam zjebane hormony albo raka, obsypało mnie syfami i pod drugą pachą mam podskórnego dziada![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Proszę tak nie pisac. Powtórz test jakiś inny i tyle.Mam zjebane hormony albo raka, obsypało mnie syfami i pod drugą pachą mam podskórnego dziada![]()
weź przestań, bo będę zmuszona do zastosowania przemocy ;>Mam zjebane hormony albo raka, obsypało mnie syfami i pod drugą pachą mam podskórnego dziada![]()
no gdyby mi teraz kreska wyszła to albo do dupska test, albo coś złego się musiałoby dziać bo tym biochemiepierwszy raz tutaj lubię zdjęcie białych jak śnieg testów![]()
Masz racje glupio napisane.... jutro robie pink i powtórzę pojutrze kolejnym jesli temperatura nie spadnie. Ja po prostu prswie pewna jestem ze to jakies dziwne testy.Proszę tak nie pisac. Powtórz test jakiś inny i tyle.
Będziesz ją łaskotać do utraty tchu ;-)?weź przestań, bo będę zmuszona do zastosowania przemocy ;>
A nic a nic nie widzisz jak wslepiasz gałki?Zobacz załącznik 1479541
Oto wynik mojego eksperymentu.
Wedlug mnie obydwa śnieżnobiałe, żadnych falszywych kresek.
Moczone do pokazania barwnika - easyhome 12 sekund, babyplan 15sekund.
aż się posika na pinkaBędziesz ją łaskotać do utraty tchu ;-)?
a masz wiecej tych easy czy nic? o serio, dziwne te Twoje kreski...Masz racje glupio napisane.... jutro robie pink i powtórzę pojutrze kolejnym jesli temperatura nie spadnie. Ja po prostu prswie pewna jestem ze to jakies dziwne testy.
w Twoje nie trzeba nic wslepiac, walą po oczach, więc jeśli to standard fabryczny, to i tu by nie trzeba byłoA nic a nic nie widzisz jak wslepiasz gałki?![]()
nie widzę, ale nie będę też się przypatrywać bo moze moja głowa i wytworzy tam kreskę a nie o to chodzi. Nie ma tam żadnej kreskiA nic a nic bie widzisz jak wslepiasz gałki?![]()