mylenne
Fanka BB :)
Pomyślałam dokładnie to samo.Wyjatkowo dużo nas tu plamiących, tak mi się wydaje. Nie wiem, czy w innych grupach to też takie częste zjawisko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pomyślałam dokładnie to samo.Wyjatkowo dużo nas tu plamiących, tak mi się wydaje. Nie wiem, czy w innych grupach to też takie częste zjawisko.
takie wlasnie bylo zreszta zobaczyl ze on tam przyjmuje to za nic nie chce tam jechac.To musiało być okropnie niekomfortowe dla Twojego mężabardzo współczuję
nie doslownie zaprosili na do Wc takiego zwyklego wcW WCnie mieli pleasure room?
Powiem Wam, że i tak niebo a ziemia jeśli chodzi o grupę w której byłam rok temu, tam chyba co druga poroniła ciąże i to bardzo wcześnie, aż dużo osób pisało, ze ma depresje od tych wpisów.Pomyślałam dokładnie to samo.
A może chcieli, żebyście sami donieśli tylko nasienie? Nie wiem, ale my np tak musieliśmy zrobić, bo także nie było pokoju, wiec szybka akcja przed wyjściem i od razu kierunek labnie doslownie zaprosili na do Wc takiego zwyklego wc
Dołączałam do plamiących![]()
Byłam przed chwilą w wc i na majtkach niewielkie ilości zabarwionego na brązowo śluzu. Na papierze nic.
Dziewczyny bardzo proszę o interpretcję, lekarze dopiero w czwartek. Kurde tsh tak może skakać? Tydzień temu miałam ponad 5?
Żarłam banany przy kasie w StokrotceSpoko wyniki. Glukoza też git mimo tej porannej i rzeczywiście spadła po 2 godzinach mocno więc po 3 pewnie już byłaś w lekkiej hipoglikemii.