U nas w zl9bku powiedzieli ze ma chodzic jak w domu,a ze w domu chodzila bez kapci to tam smiga tez bez.Tetaz w domu ma kapcie i je uwielbia,musze jej kupic identyczne rozmiar wiekszy bo juz te sa na styk,no i do zlobka chce zeby juz miala bo skoto w domu chodzi.Woesz skoro Kajtus jeszcze nie chodzi to po kiego dawac mu kapcieU nas rewolucja. Mały 30tego stycznia aczyna tydzień adaptacji w żłobku. Tak jak wcześniej pisałam, miał iść dopiero w kwietniu ale jest lipa z miejscami w żłobkach. I pani mi w jednym powiedziała, że albo go daję teraz albo przyjmie inne dziecko i już nie będzie w tym roku wolnego miejsca. U nas są tylko dwa zlobki w okolicy. W państwowym nie ma miejsca i daję go do prywatnego.
Jakie mam mu kupic kapcie? Coś polecicie? Musi je mieć obowiazkowo i pani mówiła, że najlepiej na rzepy
My mamy Befado-kupilam nowki na Vinted znacznie taniej.Ale tylko ten model akceptuje,miala inny i niestety nie chciala chodzic.sorki ze zdjecie wymeczonych kapci ale ona ciagle w nich lata i wszedzie je bierzemy