Mam nadzieję, że będzie dobrze, jak na razie nie wiem z czym to się je, muszę wybadać podejście swojej dr ginekolog w poniedziałek do tej sytuacji, zapytać co jeśli przypuszczenia się potwierdzą. Zobaczymy, co mi powie. Ile lekarzy tyle podejść z tego co czytałam. 
reklama
Gosia38
Fanka BB :)
GardGardasil czy gardasil 9? Mi też mówili że wezmą biopsje z kanału i tak zrobili przy LLETZ.
Gosia38
Gardasil 9
Gosia38
U mnie przy biopsji przed operacja leep kanał był czysty, ale po operacji w histopatologii w kanale wyszło cin1 nabłonka płaskiego. Niby w kanale gruczołowy i lekarz mówi,ze mogło zahaczyć o ujście pobierając kanał, ale sprawdzić trzeba będzie jeszcze raz. Słuchajcie, No nic nie zrobimy. Trzeba robic, co mówią lekarze.
Cześć dziewczyny!
Ja wczoraj byłam na teście na HPV, także czeka mnie teraz około 2 tygodni niepewności w oczekiwaniu na wynik.
Plus taki, ze trafiłam na cudowna położna, która pobierała wymaz. Poświęciła mi dużo czasu na rozmowę, dała namiary na lekarzy w Warszawie u których warto się jeszcze skonsultować. Opowiedziała tez o swoim przypadku bo kilka lat temu przechodziła to samo co my teraz.

Ja wczoraj byłam na teście na HPV, także czeka mnie teraz około 2 tygodni niepewności w oczekiwaniu na wynik.
Plus taki, ze trafiłam na cudowna położna, która pobierała wymaz. Poświęciła mi dużo czasu na rozmowę, dała namiary na lekarzy w Warszawie u których warto się jeszcze skonsultować. Opowiedziała tez o swoim przypadku bo kilka lat temu przechodziła to samo co my teraz.
Warto skorzystać, ze szczepienia i nie panikować. Na poród nieznacznie powinien wpływać zabieg, a w jej przypadku od zabiegu minęło wiele lat i wyniki utrzymują się idealne.
Izabela2018
Zaciekawiona BB
Komuś trzeba ufać prawda, u mnie każdy w Trójmieście lekarz z którym rozmawiałam radził mi się zaszczepić gardasil 9Zobaczcie, prawie każda z nas miała polecane szczepienie. Dziewczyny, dużo zdrowia!
reklama
mm140
Zaangażowana w BB
Cieszę się że mamy więcej dowodów na to że może być dobrze przez wiele latWarto skorzystać, ze szczepienia i nie panikować. Na poród nieznacznie powinien wpływać zabieg, a w jej przypadku od zabiegu minęło wiele lat i wyniki utrzymują się idealne.

Podziel się: