reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2023

Tak, likopen jest bardzo dobry na nasienie. Lepsze sa nawet takie przetworzone pomidory niż świeże
przeczytalam to mezowi, a on na to, że jeśli chcę to dla mnie może pić sok pomidorowy :oops: OD DWÓCH LAT GO PRÓBUJĘ NAMÓWIĆ DO PICIA SOKU POMIDOROWEGO a wystarczyl jeden komentarz i proszę 😭😍

reklama
Dziewczyny a te 6dpo to jest faktycznie szansa na dwie kreski czy to bardziej chwyt marketingowy?
Nie ma szans. Jesli jestes pewna, ze jest 6dpo (np z moni), to nie ma. Ale jesli opierasz sie tylko na kalendarzu czy testach, owu moze sie przesunąć i możesz wcale nie być 6dpo.

Jeśli macie wszystkie martwe plemniki w nasieniu to jest duża lipa i raczej suple i sok pomidorowy malo tu pomoga... a czym oni chca w takim razie ta inseminacje robic..? Troszke jakos tego nie rozumiem, ale tez nie musze :D
Pokazesz mi wyniki? Costam wiem o nasieniu.
Na styczniowych tez mamy dziewczyne ktora mieszka w Niemczech :)
Zdawaliśmy sobie sprawę, że przy takich beznadziejnych wynikach suplementy itp. raczej nic nie zdziałają. No ale jak to się mówi, człowiek wiedział, ale się łudził... W każdym razie żadnego cudu u nas nie było. Tzn. nie neguję istnienia cudów, ale widocznie w naszym przypadku są one niemożliwe 😉

Dziewczyny, czy któraś testuje w najbliższych dniach? Ja powinnam dostać @ w środę, ale pewnie już jutro zrobię test bo nie wytrzymam 🙈🙈
Ja dziś robiłam betę. 27 dc, cykle ok. 28 dniowe, ale owu miałam 17 dnia w tym cyklu ;p Staramy się prawie 4 lata. Nigdy nie byłam w ciąży. Badania u mnie ok... mąż delikatnie obniżone parametry. W tym miesiącu wyjątkowo się łudzę. A przez ostatnie pół roku "odpuszczałam sobie", czyli zero lekarzy, bez presji na seks w "te dni", jedynie zdrowsze jedzenie (80:20), sport i cieszenia się z życia jakie jest teraz...

reklama
Dziewczyny, czy któraś testuje w najbliższych dniach? Ja powinnam dostać @ w środę, ale pewnie już jutro zrobię test bo nie wytrzymam 🙈🙈
testują, testują, ja odliczam do czwartku aż będę 8dpo i będę mogła zacząć sikać faktycznie z jakąś nadzieja :) ale temat testów jest bardziej poruszany na wątku kresek styczniowych, więc możesz tam wpaść :)

Do góry