Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przechodziłam to kilka razy gdybyś chciała pogadać możesz napisać na priv. Za każdym razem boli to tak samo jak nie mocniej, dopiero zdrowa ciąża wynagrodzi ci ból, który masz w serduszku. 3mam za Ciebie kciuki badz silna !Witam Was dziewczyny po tygodniowej nieobecności. Niestety z wielkim bólem serca muszę się z Wami pożegnaćWe wtorek na wizycie kontrolnej okazało się że serduszko mojego synka już nie bije. Wczoraj miałam wywoływany poród a po porodzie zabieg lyzeczkowania
to był koszmar bolało w ch...
Z pewnych względów mialam Wam to napisać, pożegnać się dopiero na wątku prywatnym, ale po przemyśleniu sprawy stwierdziłam że napiszę teraz, bo w ciąży już nie jestem to i do wątku prywatnego nie powinnam już należeć
@Anuszka272 ty wiesz o co chodzi
Jest tu dużo podglądaczy
Życzę Wam dziewczyny powodzenia. Szybkich, spokojnych i bezproblemowych porodów.
Dziękuję Wam również za kciuki dobre słowo i wsparcie które mi okazłyście. Jest mi strasznie przykro że muszę Was opuścićMimo tego że mój post jest krótki to pisze go już kilka godzin, bo walczę z płaczem ale to jest walka z wiatrakami więc tak sobie płacze z żalu, bezradności, bezsilności i złości dlaczego znowu ja dlaczego życie jest takie niesprawiedliwe.
Trzymajcie się cieplutko![]()
Ja też polecam Vinted, większość tych ciuchów jest w bardzo dobrym stanie, bo ciężarne noszą je po max kilka miesięcy... podobnie my nie będziemy nosić ich długo, a stacjonarnie takie np. spodnie z HM porażają cenami... Kiedyś jedna sprzedająca dorzuciła mi gratis legginsy jakiejś firmy krzak, w życiu bym ich pewnie nie kupiła a były super wygodneTo jak masz Vinted to koniecznie odwiedźjest tego masa, zreszta wszystkich ciążowych ubran jest pełno, czasem bardzo tanio, a po co mamy wydawać majątek na te 3-4 miesiące ? później mam nadzieje, ze tylko kiecki i inne lekkie ciuchy
![]()
Ja też polecam Vinted, większość tych ciuchów jest w bardzo dobrym stanie, bo ciężarne noszą je po max kilka miesięcy... podobnie my nie będziemy nosić ich długo, a stacjonarnie takie np. spodnie z HM porażają cenami... Kiedyś jedna sprzedająca dorzuciła mi gratis legginsy jakiejś firmy krzak, w życiu bym ich pewnie nie kupiła a były super wygodne![]()
Dziewczyno jesteś pretensjonalna, zero taktu. Dziewczynyn dobrze Ci odpisały, ale Ty dalej nie potrafisz zrozumieć, przydało by Ci się trochę pokory.Chora ? Kobieto czytasz i gdzie tam widzisz? Napisałam, że to jest 99% a nie statystyka,bo piszecie, że to jak pappa i inne tego typu bzdury.
A amniopunkcja da 100%.
To nie są moje mądrości, a fakty !!! więc proszę przestań podbijać do mnie personalnie.
To nie jest Twój prywatny wątek chociaż najwidoczniej od dawna tak go traktujesz.
mi przyszły legginsy z TOMI i rzeczywiście są super. Co do jeansów z hm to zamówiłam sobie jakis czas temu na vinted ( właśnie z hm), widać, ze prawie nie noszone… ale ja niestety nie mam takich super doznańAaaaa kupiłam sobie dziś spodnie ciążowe ale dżinsy... I jak je założyłam tak chyba ich nie ściągnęsą tak mega wygodne że bajka ... Jutro jeszcze maja mi leginsy przyjść ...
Będę porównywać
ale spodnie z Hm polecam
jak dla mnie mega
![]()