Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej dziewczyny![]()
Ja po wizycie. Wszystko ksiazkowoWierzgał się sporo , wazy już 150 g
mąż prosił Panią doktor o mierzenie długości siusiaka
to była udana wizyta , teraz idę 6 lutego.
Ja ostatnio z kolei myślałam, że powinna być taka knajpa z jedzeniem dla ciężarnych, bo pytanie za każdym razem czy ser jest z mleka pasteryzowanego mnie męczy, a i mina kelnerów bywa bezcennaJa uważam że powinien istnieć taki oficjalny przewodnik: to możesz, tego nie możesz. To jedz, tego nie jedz. To normalny ból, to niepokojący ból.
Oszczędziłoby to mnóstwo czasu na szukanie w internecie co można, paniki czy nie zaszkodziło się, zmartwienia czy powinno tak boleć.
Taa....mina kelnera gdy zapytałam czy lemoniada jest na wodzie z kranu czy mineralnej:Ja ostatnio z kolei myślałam, że powinna być taka knajpa z jedzeniem dla ciężarnych, bo pytanie za każdym razem czy ser jest z mleka pasteryzowanego mnie męczy, a i mina kelnerów bywa bezcenna![]()
GratulacjeHej dziewczyny
Ja ostatnio też miałam ochotę umyć swoje, bo są w dramatycznym stanieA ja mam ochotę umyć okna, bo nie mogę już na nie patrzec![]()
Haha, o kurde, udany mążHej dziewczyny
No ja też ostatnio pytałam, czy w mojej zimowej herbacie na pewno nie ma kropelki alkoholuTaa....mina kelnera gdy zapytałam czy lemoniada jest na wodzie z kranu czy mineralnej:
Sera się jeszcze nie zdecydowałam zjeść poza domem![]()
U nas pierwsze przebłyski USG mówią o dziewczynce ale mój mąż wciąż "ma nadzieję". Biedaczyska...Ja ostatnio też miałam ochotę umyć swoje, bo są w dramatycznym stanie
Haha, o kurde, udany mąż
Gratulacje
Mój ciągle ogląda filmiki z ostatniego usg oraz prenatalnych i szuka tego siusiora, bo wciąż żywi nadzieję, że będzie jego wymarzony synek
No ja też ostatnio pytałam, czy w mojej zimowej herbacie na pewno nie ma kropelki alkoholu![]()