reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No widzisz to skoro już nie karmisz to dalej, tylko na kacorka uważaj bo jak ja pierwszy raz po karmieniu sie napiłam to umierałam oj bardzo:dry:
:-D:-D:-Dnom nie chciałabym skończyć jak nasz znajomy misio
kac.jpg
nawet pół kieliszka wina w domu nie ma bo męż wczoraj wyżłopał wszystko:angry: mineralna albo zielona herba:dry:

reklama
To mozem ja siem tez czegos napijem jak juz zajrzalam.:-p:-):-D
A i Dla Martusi najlepszego z okazji rocznicy. A ktora to?? Suwaczek mowi ze 1sza, ale ja cos tak kojarze ze Wy juz wiecej po slubie sa.
A i Madzka- foty widzialam, ale nie przyszlo mi w tym kurzym mozdzku na mysl zeby skomentowac - moja pierwsza mysl jak zobaczylam foty - ale duzy juz Szym jest i ma rowerek podobny do Stasiowego :-)
I witam nowa kolezanke.:-):-):-)tu domowki z zagranicy tez sa mile widziane:-). No, a teraz juz ide spac
Cofnij parę stronek,pisałam:tak:.
Madźka,podac adres,bo u nas nawet paczek z opieki nie będzie w tym roku a jak sie trafiło to i żółty i topiony był:tak:.
Wskoczyłam na Majóweczki,co z naszą Iwonką 2006,jutro ma 3 ktg i w czwarte lub piątek na wywołanie idzie.

To dawac do mnie:tak:,bo 3 litra swojskiego winka w szafce mocy nabiera;-).A 29-go mam terenówkę na studiach i to ostatni zjazd,więc co nieco uszczknę z szafki,ale cicho-Mirkowi nic nie mówic:no:.I u znajomych nocowac będę,więc luzik;-):tak::laugh2:.

Oj biedna Iwonka. Miejmy nadzieję że malutka wyjdzie wcześniej, bo ona strasznie nie chce tego wywoływania:-(
Martusia dawaj to wineczko:tak::-p

29 koffana to my tu pijaństwo trzeciego stopnia będziemy uprawiać bo Magdaleny będziemy opijać:rofl2::-D:-D no to pracowity łikend siem zapowiada:-D:-D

reklama
No to bydzie bal:tak: My generalnie imienin nie obchodzimy ale pewno mi się familia stawi w piątek:sorry2: Chyba mus ciacho upiec i porządek zrobic:-p

Do góry