reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Karolek super, jak Ty go potem domyłaś?:-D:-D:-D:-D
No my już po śniadaniu więc pora wziąć się za sprzątanko, bo jakoś moja sprzątaczka dziś nie przyszła;-);-);-)

reklama
Cześć dziewczyny my dopiero wstaliśmy.
Rozkłada mnie jakieś choróbsko gradło mnie strasznie boli wszystkie kości,głowa mi pęka i nos zawalony,żeby tylko mały nie przechwycił:no::no::no::no::no::no:
Anaconda Maja śliczna
Aga dzięki za drina z samego rana:tak::tak:
A stare się nie odzywa dzień kolejny.Palant jeden!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
PROSZE BARDZO MOZE CIE TROSZKE ODSTRESUJE;-);-)GLOWA DO GORY POKAZ,,ZE JESTES SILNA KOBIETA:tak::tak::tak::tak:TRZYMAM KCIUKI:tak::tak::tak:

Dzień doberek wszystkim!
Wyspaliśmy się dzis nawet:tak: Pogoda do niczego, wprawdzie nie pada ale wiatr mocny i wyłaziec mi się nie chce. Niestety muszę, bo już mi wczoraj mały wyrzuty robił że go na spacer nie wyprowadziłam:szok: Ja tyż smarkata jestem, a do tego nerwa mam bo @ nadal nie widac:dry: Chyba będę musiała test wypełnic:baffled:
Anaconda Majeczka śliczniutka:tak:
Bodzia widzę żeśta wągiel na zimę zakupili i Karolek pomagał zrzucac:-D:-D:-D
Aga drineczek pyszności:-p Mam tylko nadzieję że po nim do biedronki dotrę:huh:
Aluśka musi to superancko wyglądac jak się mała za siadanie zabiera:-)
Anula zdróweczka:tak:
Martusia buziaczki dla chorasków;-)

siemanko:tak::-):-)
Anaconda co za cudna córa Ci z podpisu wyziera:szok::-):-):-):-)
Bodzia wiem ze z gratkami ruszyłaś najpierwsza ale żadna z lachonujacych wczoraj mi chodziło:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:Lolo górnik to po płaczku moje ulubione wcielenie:-D:-D
Marteczka zdróffka na trzy;-):-):-):-)
Anula kuruj się słonko a starego olej bo już dzisiaj wtorek;-):dry:
Aluśka brawa dla Amandzi:tak::tak::happy:fajną pobudkę miałaś. ja tam lubię takie;-);-)
Aga z rana widzę klina zapodałaś:tak::-D:-D:-D

u nas dłuuuga noc bo dziecię bezspacerowe wczoraj zrobiło sobie występ od 2.00 do 4.00:baffled:i matka lulała przez dwie godziny i zastanawiała się nad rozerwaniem delikwenta:angry::angry:ale padł i dopiero się obudził:-)
Męż wrócił jak szpak:rofl2::rofl2:daaaaaaaaaaawano go takiego nie widziałam. powiedział, że zniszczył się doszczętnie i zaległ:-D:-D:-D
Słonko wylało to dzisiaj musowo spacer coby Szymcio nadrobił wczorajsze zaległości:rolleyes2:ale fajnie było wreszcie wieczorem poklepać:tak::tak::tak::tak::-D

Siedzę sobie i piję herbatkę z cytrynka i wcinam chlebek z ogórkiem i rzodkiewką i mam nadzieję że to mi pomoże
Mały siedzi w kojcu i wcina kromeod chlebka a szczęśliwy jakbym mu conajmniej szaszłyka dała:-D:-D:-D:-D

Dzień doberek wszystkim!
Wyspaliśmy się dzis nawet:tak: Pogoda do niczego, wprawdzie nie pada ale wiatr mocny i wyłaziec mi się nie chce. Niestety muszę, bo już mi wczoraj mały wyrzuty robił że go na spacer nie wyprowadziłam:szok: Ja tyż smarkata jestem, a do tego nerwa mam bo @ nadal nie widac:dry: Chyba będę musiała test wypełnic:baffled:
Anaconda Majeczka śliczniutka:tak:
Bodzia widzę żeśta wągiel na zimę zakupili i Karolek pomagał zrzucac:-D:-D:-D
Aga drineczek pyszności:-p Mam tylko nadzieję że po nim do biedronki dotrę:huh:
Aluśka musi to superancko wyglądac jak się mała za siadanie zabiera:-)
Anula zdróweczka:tak:
Martusia buziaczki dla chorasków;-)
WITAM CIE SIKORECZKO KOFANA;-)JESTEM GODNA PODZIWU JAK TY POTRAFISZ WSZYSTKO OGARNAC NA BB CHYBA ZOSTANE TWOJA FANKA;-);-);-);-)DRINECZEK NIE BYL MOCNY TYLKO BODZIE POWALIL BO PODZIEBIONA BIEDNA:tak::tak:

reklama
Na poczatek wszystkich pozdrawiam,jaki tu tlok dzis z rana swoja droga ,od razu widac ze w Polsce pogoda sie popsuła,nie martwcie sie ja tu mam tak prawie caly czas ,wczoraj i w niedziele zimowa kurteczka,chociaz Szkoci to jak 12 stopni i slonka troche to porozbierani chodza jak do rosolu,my tez poprzeziebiani,to znaczy moj Piotruś,bo ja juz 2 tygodnie zasmarana,dzis idziemy do lekarza,az cierpnie mi skora na sama mysl,bo tu koffane sluzba zdrowia to parodia wszystkiego i zatrzymala sie na sredniowieczu ,na wszystkie dolegliwosci paracetamol daja ,wydawalo mi sie ze w POLSCE jest zle ale tutaj to juz jest porazka ,ostatnio z atakiem astmy na pogotowju czekalam 3 ,5 godziny pomimo dobrej znaj jezyka ,ale tutaj to normal,jeszce raz dzien dobry wszystkimi dzieki dla Bodzi:-):-):-):-):-)

Do góry