reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie pamiętam czy Wam pisałam ale Amanda znalazła inny sposób żeby usiąść niż taki że się podnosi z leżenia na pleckach:sorry2:

Amanda ma dwa sposoby:laugh2::laugh2:
Pierwszy sposób: jak jest na czworaka wypina dupcię do tyłu, nóżki idą do przodu i klaps na pupcię robi i potem tylko stara się rączkami podnieść do pozycji pionowej i gotowe:laugh2:
Drugi sposób : kładzie się na boku i nogi podkulone i zaczyna dupcię wypinać a potem to się stara rękami odepchnąć bokiem do siadu i najlepiej jak ma coś za pleckami bo w tedy ląduje pleckami do pozycji siedzącej a jak nie ma to leci na drugi boczek :laugh2:

reklama
Maja jak zaczynała siadać to z leżenia na boczku albo na brzuszku, długo nie mogła usiąść z leżenia na pleckach:tak::tak:
Bodzia dziękuję za fotkę specjalnie dla mnie;-);-)
Dobra idę teraz karmić mojego brzdąca

DZIĘKI:-D

A wiesz bo zrobiłam sobie napis i juz fotka nie chciała wejść....A pozatym zastanawiałam się, która zauważy,że nie mam:rofl2:Wygrałas wielkiego buziaka:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:Ale może dla ciebie jakąś fajną znajde:tak::tak::tak:Tylko troszke pózniej bo Marudek przysnął to zmywarke zagonie do roboty model BOGNAF81:rofl2::rofl2::rofl2:
BODZIU TY JEDNA WYPILAS DRINECZKA;MOZE KATAREK CI PRZEJDZIE PODZIEKOWALAS A TERAZ IDZIESZ UMYC NACZYNIA ;-)TYLKO TEN MODEL POSTARAJ SIE WYMIENIC NA ;M;F81;-);-);-)

Aga pyszny był tylko zarzucało mnie przy zlewie:rofl2:
A zmywarke to bym wymienić musiała na model MF82:rofl2::rofl2::rofl2:
Aluśka mój Lolo tez długo z plecków nie siadał tylko z raczkownia lebo z brzuszka:tak::tak:

Aga pyszny był tylko zarzucało mnie przy zlewie:rofl2:
A zmywarke to bym wymienić musiała na model MF82:rofl2::rofl2::rofl2:
Aluśka mój Lolo tez długo z plecków nie siadał tylko z raczkownia lebo z brzuszka:tak::tak:
NO MOZE TROSZKE ZAMOCNY:szok::szok:JA IDE KARMIC MOJE DZIECIE KOFFFFFANE:-):-)ALE JESZCZE TU WPADNE:tak::tak::tak:

Cześć dziewczyny my dopiero wstaliśmy.
Rozkłada mnie jakieś choróbsko gradło mnie strasznie boli wszystkie kości,głowa mi pęka i nos zawalony,żeby tylko mały nie przechwycił:no::no::no::no::no::no:
Anaconda Maja śliczna
Aga dzięki za drina z samego rana:tak::tak:
A stare się nie odzywa dzień kolejny.Palant jeden!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witam z rana
Pogoda byle jaka, znowu będziemy gnić w domu. Jaki macie pomysł na obiad bo ja nie mam żadnego:-:)-(
U nas kebab i wczorajszy rosołek,a Majeczka cud,miód,malina:tak:

No zabrałąm się za foteki:-D
Pokzywałam wam pierwszego brudasa śląska???
Superancko-bajerancki;-):tak::laugh2:.
Pozdro od Olka,siedzim we trójkę w domu,bo smarkato-kaszlate oba.:-p:ninja2::rolleyes::oo::crazy::cool:

Do góry