reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Helloł Kasia,gratulacje z powodu żwawego poranka;-);-);-)nie codzień się zdarza żeby lachony z rana poubiarane przy kompie siedziały:rofl2::-D
Sikoreczka ja wczoraj dzień na gnicie w wyrku miałam:tak::tak:a dzisiaj meserszmit;-);-)

Madżka27,wywialo mnie z imprezy bo maz mi sie buntowal,on wraca z pracy 7 a czasami pozniej,i spazmow dostaje ze przed kompem siedze,ma swoj wiec mu nie okupuje ,ale sie burzy ze mu czasu nie poswiecam,czy cóśale sercem i kufelkiem bylam z wami naprawde,moze dzisiaj riplej jakis bedzie to sie zjawie ,a eraz do lekarza z malym ,tylko musze se wziac krople na uspokojenie bo tu jest sluzba zdrowia do dooooopy:no:

Anula mozesz dać zupe,ale uwazaj na kalafiorka ,no i bez smietanki ,napisz co masz w tej zupie ciekawego

Anula,mozesz ,ale uwazaj na kalafiora ,no i bez smietanki,a napisz co w tej zupie masz jeszcze ciekawego ,moje dzieci to alerg wi:-)ec jestem obcykana

Anula,mozesz ,ale uwazaj na kalafiora ,no i bez smietanki,a napisz co w tej zupie masz jeszcze ciekawego ,moje dzieci to alerg wi:-)ec jestem obcykana
a cyemu bey kalafiorka?Stas go rabie juz jakis czas:tak::tak::tak:Marchewke pietrusyke kalafiorka seler i nie wiem czy cos jeszcze zynajde w domu:-D:-D:-D

reklama
Do góry