Marta1981
Rodzyneczka
My to radzimy z serca i nie negujemy poczynań innych matek jak te mądralińskie z Zamkniętego

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sory,ale nie kumam o co chodzi jakie madralinskie z zamknietego???My to radzimy z serca i nie negujemy poczynań innych matek jak te mądralińskie z Zamkniętego![]()
ANULA ja juz tez zostalam skrytykowana na BB chodzilo o sadzanie dziecka na nocnik robimy to juz od ponad miesiaca narazie na wyczucie bo wiadomo mala jeszcze nie mowi;-);-)ale efekty sadzania juz saja z moim małym robię podobnie tylko mnie strasznie krytykują ale w sumie to moje dziecko prawda?
Jakbyście słyszały alarm to mój wyje i pewnie potrwa zanim go wyłączę;-)
![]()
mnie krytykuje rodzina na BB siedzę raczej tylko tu a tu są kochane dziewczyny i nie ganią za bardzoANULA ja juz tez zostalam skrytykowana na BB chodzilo o sadzanie dziecka na nocnik robimy to juz od ponad miesiaca narazie na wyczucie bo wiadomo mala jeszcze nie mowi;-);-)ale efekty sadzania juz satej madralinskiej chodzilo o to,ze nocnik nie ma byc grajacy bo to nie zabawka
![]()
Jest wątek Zamknięty dla ELITYSory,ale nie kumam o co chodzi jakie madralinskie z zamknietego???
BODZIU zgadzam sie z Toba kazda mama jest inna i dzieci tezNie rozumiem tego.Każda z nas wychowuje dziecko inaczej i jeśli nie robi dziecku krzywdy to bo co krytykować???Ja Małemu dość długo gotowałam osobno i wprowdzałam pomału pokarmy, na nocnik zaczełam go sadzac jak miał 14 miesięcy i nadal żadnych sukcesów, nie mieliśmy chodzika..I jestem zdecydowanie przeciwna.Ale to moje dziecko.Nie krytykuje kogos dlatego,że ma chodzik.To on jest rodzicem i chyba wie co dla dziecka najlepsze???Oczywiście jak koleznka dziecku 2 miesięcznemu biszkopty i ziemnieki dawałam to delikatnie uwage zwróciłam.Ale delikatnie!!!Wsiadanie, krzyczenie i złośliwe komentowanie jest dla mnie poniżej wszelkiej krytykiJa moge tylko radzić i tyle.W końcu mam tylko jedno dziecko i wszystkiego nie wiem.A trzymanie się sztywno tego co mówi w TV znany fizjoterapeuta nigdzie nas nie zaprowadzi
Najważniejszy jest instynkt i mądre ale i wyważone rady.A i tak mama podejmuje decyzje, które rady przyjąć.Nie znosze tekstów typu "Bo ja tak wychowałam 6 dzieci" albo"Bo tak mówią w TV".INSTYNKT nie zatracajmy go......