G
guest-1674841654
Gość
Dziewczyny dziś zrobiłam z porannego moczu test tylko strumieniowy 10mlu,negatywny.
Nie rozumiem juz nic
Nie rozumiem juz nic

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widziałam już kilka fałszywie pozytywnych pinków, także jeśli chcesz być pewna, to leć na betę.Dziewczyny dziś zrobiłam z porannego moczu test tylko strumieniowy 10mlu,negatywny.
Nie rozumiem juz nic![]()
Widziałam już kilka fałszywie pozytywnych pinków, także jeśli chcesz być pewna, to leć na betę.
Teoretycznie tak to działa, że jest hormon, i test go wyłapuje, ale tutaj na prawdę przewinęło sie juz kilka dodatnich pinków, dziewczyny leciały na betę, a tam <5.Dla mnie to jakiś absurd,albo jest hormon w moczu albo nie.
Moja gin. twierdzi,że test nie ma prawa pokazać ciąży bez ciąży.
Ja poczekam parę dni jeszcze mam 3dni do @ .
Teoretycznie tak to działa, że jest hormon, i test go wyłapuje, ale tutaj na prawdę przewinęło sie juz kilka dodatnich pinków, dziewczyny leciały na betę, a tam <5.
Ja tez nigdy nie miałam fałszywie pozytywnego testu, ale właśnie na forum już różne przypadki się widziało.Nie miałam nigdy fałszywie dodatniego testu tylko mega slabe kreski z których byly ciaze, ale za każdym razem bylam na becie, aby nie miec wątpliwości. Lubie wiedzieć ma czym stoję. I każdej to polecam, bo widziałam już mnóstwo dziewczyn ,gdzie miały dodatnie testy a beta niestety nie wskazywała na ciążę.