reklama
Dawaj;-)
Zpomniałam prania wrzucić z tego całego nerwa i zonk musi czekać do piątku co najmniej

teraz powinnam ruszyć zadek z podłogi i się sppakować bo po 8 jutro wyjazd może babcie na coś w mieście naciągnę bo od tego zacznę

Zpomniałam prania wrzucić z tego całego nerwa i zonk musi czekać do piątku co najmniej

teraz powinnam ruszyć zadek z podłogi i się sppakować bo po 8 jutro wyjazd może babcie na coś w mieście naciągnę bo od tego zacznę

Marta1981
Rodzyneczka
jakie pysznosci ,mniam ,pod pywko slodkie ,moze mnie ne zemdli,czekolada juz zjedzona,moze byc torcikProsssssssssz,żebyście nie gadały,żem skąpa Zobacz załącznik 78839 Zobacz załącznik 78840 Zobacz załącznik 78841 Zobacz załącznik 78842 Zobacz załącznik 78843
le,miensko miensko daja ,kawaleczkiem sie poczestuje???

anaconda27
styczniówka2006
Wpadłam życzyć dobrej nocki, a doczytam was jutro bo dziś już mi się nie chce

sikoreczka79
Fanka BB :)
Ja to na wieczór zazwyczaj mam słone smaki. A znowu nie nabyłam chipsów

ij chipsy to też bym sobie zjadła ale odstąpięJa to na wieczór zazwyczaj mam słone smaki. A znowu nie nabyłam chipsów![]()
Załączniki
reklama
Anula jedziesz jednak?jestes naprawde babka mocna,bo ja co do czego to pogadam a potem mi odpuszcza,ale masz racje ,da mu do myslenia,da,kup se/to znaczy naciagnij /cos fajnego od razu ci bedzie lepiej,:-):-):-):-):-):-)Dawaj;-)
teraz powinnam ruszyć zadek z podłogi i się sppakować bo po 8 jutro wyjazd może babcie na coś w mieście naciągnę bo od tego zacznę![]()
Podziel się: