G
gość2.14
Gość
Test sprawdzamy do 5 minut nie pozniejRaczej tak ale nie było wtedy dobre światło jak robiłam,to napoczątku była jedna kreska taka mega mocna później sprawdziłam po jakimś czasie i wyszła ta mega lekka kreska druga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Test sprawdzamy do 5 minut nie pozniejRaczej tak ale nie było wtedy dobre światło jak robiłam,to napoczątku była jedna kreska taka mega mocna później sprawdziłam po jakimś czasie i wyszła ta mega lekka kreska druga
Jak wyszla po powyzej 5 min to test nie waznyRaczej tak ale nie było wtedy dobre światło jak robiłam,to napoczątku była jedna kreska taka mega mocna później sprawdziłam po jakimś czasie i wyszła ta mega lekka kreska druga
No właśnie sprawdziłam drugi raz ten test po 4 godzinach a wcześniej widziałam że się lekko zalewałJak wyszla po powyzej 5 min to test nie wazny
Nie musiałaś ale dziękujęPoświęciłam dla Ciebie ten test i mocz. Mam nadzieję, że docenisz.
Tak test wyjdzie nawet w 3 msc ciąży.
Jestes zbyt dobraPoświęciłam dla Ciebie ten test i mocz. Mam nadzieję, że docenisz.
Tak test wyjdzie nawet w 3 msc ciąży.
No powiem Ci , ze znajoma dowiedziała się w 5 miesiącu, że jest w ciąży i to było dlatego że jak była na wczasach to czym się zaraziła i wylądowała w szpitalu, fakt trochę przytyła ale wszystko przebiegało normalniePodsumujmy.
- masz 16 lat
- nie jesteś w ciąży
Jeżeli jesteś aktywna seksualnie to może pogadaj z rodzicami i ginekologiem o odpowiedniej metodzie antykoncepcji, żebyś nie robiła testów kolejne 3 miesiące tylko dlatego, że masz mdłości i objawy PMS?
Patrząc na to, nie wierzę w historię o siostrze i negatywie w ciąży.
A to dlatego cie nie ma na naszej grupie . Sierpniowa mama ?Bo to 11 tc![]()
A to dlatego cie nie ma na naszej grupie . Sierpniowa mama ?