Mówiłam mu a on że nic mu nie poleciało że mam się nie denerwowaćTo uświadom go co się z tym wiąże. Bo chyba nie wie, pomimo tak dużego doświadczenia jego, skoro ma porównanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mówiłam mu a on że nic mu nie poleciało że mam się nie denerwowaćTo uświadom go co się z tym wiąże. Bo chyba nie wie, pomimo tak dużego doświadczenia jego, skoro ma porównanie
Mówiłam mu a on że nic mu nie poleciało że mam się nie denerwować
A jeśli chodzi z tym okresem że jest lekki i różowy to normalne?To niech wróci do szkoły to się dowie. Później taki zrobi dziecko i ucieknie, bo go wiedza zawiodła.
Nie kuzwa , male plemniczki beda ci z nim wychodzic . No dziewczyno skad sie urwalasA jeśli chodzi z tym okresem że jest lekki i różowy to normalne?
Ja nie mam siły... serio.Nie kuzwa , male plemniczki beda ci z nim wychodzic . No dziewczyno skad sie urwalas
A wiesz że to już podchodzi pod gwałt?No raz bez moje zgody to zrobił
Nie przegadasz . Dziewczyna albo cisnie beke z calej sytuacji albo jest na tyle opozniana w swiecie ze proste wypowiedzi do niej nie dochodza . Nie chcialam nikogo obrazic ,rozumiem strach przed ciaza itd . Ale laska miala penisa 2 sec w sobie , testy negatywne I jeszcze dostala okres a dalej bedzie wmawiac ze jest w ciazy . No co zalecic zamiast ginekologa ,psychologa ? I zamiast antykoncepcji brak wspolzycia ?Ja nie mam siły... serio.
Nie podsuwaj jej takich glupot . Babo czytalas caly watek ? Czy ostatnie 3 jej wypowiedzi ? Z wlasnej woli poszla z chlopem do lozka wiec jaki gwalt ?A wiesz że to już podchodzi pod gwałt?