karina1980
Fanka BB :)
DZIEN DOBRY KOCHANE
Anulka pusty pecherzy czyli nie zaplodniony
w kazdym cyklu tak jest
Hmmmm Women nieraz jest tak ze jestesmytakimi przekorami. Jak facetowi zalezy to nam nie zabradzo cos tam pasuje a gdyby facetowi nie zalezalo zbytnio to u nas byloby na odwrot.
Ciekawe z czego to wynika hmmmmm
Moze potrzebujesz wiecej swobody a Czarek chyba jak najwecej kontaktow z Toba, a moze tak do kocna to nie jest to
Kurcze nie mam pojecianie nie sa to latwe tematy, ale mam nadzieje ze z jego jak i Twojej stroby bedzie wszystko tak jak ma byc
Napewno sama bedziesz wiedziec.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DORIANKA UCALUJ GO MOCNO
i milego dzisiejszego dnia
A ja spadam na kawusie i sniadanko;-)

Och... udalo mi sie doczytac...
Lilka, szokstrasznie sie zachowal ten sprzedawca... normalnie oszust i tyle... nie wiem co radzic... brak slow...
Beatko, ale szybko minelo... napisz koniecznie jak bylo
Kathe, wspolczuje sytuacji z tesciami...
Aluska, buziaki dla Amandzi... a lekarz jakis dziwny
Pusia, hmmm super, ze sposoby z zasypianiem sie sprawdzaja, mozesz podac link - wiem, ze podawalas, ale nie moge znalezc
Karina, kilogramem na plus nie przejmuj sie, moze cos akurat zjadlas, albo wody w organizmie wiecej bylo... a co do pusego pecherzyka to co to znaczy??
Wisienka, fajne, ze imprezka sie udala
Asix, doczytalam, ze kupki sa juz ok...:-) i pytalas o warzywa rozluznajace... hmmm, nie wiem dokladnie, ale na kazdym sloiczku HIPPa jest informacja jak dzilaja na stolec. Wiem, ze marchewka, ryz, gotowane jablko, banan dzialaja zestalajaco. Sliwki, tarte jablka, kiwi, morele, brzoskwinie, gruszki rozluzniajaco![]()
Anulka pusty pecherzy czyli nie zaplodniony

ja tez wpadłam powiedziec dobranoc,jakos ostatnio brakuje mi czasu dla siebie i dla was,zeby posiedziec poczytac i pogadac tu z wami,ciagle mam gosci i juz powoli wymiekam.
poza tym mam dylemat z czarkiem
jemu na serio zalezy
teraz mi napisal ze ma 40km do bydgoszczy ze jedzie do mnie zeby jutro mnie zobaczyc no jestem w szoku,ale odbieram to troche nachalnie i nie dziala to na mnie tak jak powinno
moze dziwna jestem ale przywyklam do jakiego trybu zycia i nagle bach i wiecie o co chodzi,niewiem czy chce cholera.
ok zmykam spac kochane
znowu egoistka napisalam o sobie a nie poczytalam co u was kochane listopadóweczki
ucalowania
ps.jutr dorianek ma swoje pierwsze imieniny,wiec rodzina zrobila nam niespodzianke impreze i wypad do zoo bardzo sie ciesze ze mysla od nas.
dobranoc
Hmmmm Women nieraz jest tak ze jestesmytakimi przekorami. Jak facetowi zalezy to nam nie zabradzo cos tam pasuje a gdyby facetowi nie zalezalo zbytnio to u nas byloby na odwrot.
Ciekawe z czego to wynika hmmmmm

Moze potrzebujesz wiecej swobody a Czarek chyba jak najwecej kontaktow z Toba, a moze tak do kocna to nie jest to

Kurcze nie mam pojecianie nie sa to latwe tematy, ale mam nadzieje ze z jego jak i Twojej stroby bedzie wszystko tak jak ma byc

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DORIANKA UCALUJ GO MOCNO
i milego dzisiejszego dnia
A ja spadam na kawusie i sniadanko;-)