reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

bosheeeeeee Bodzia dawaj na tę miotłę i wal do Łodzi ja mam 2 kompy w domu i jeden mój własny to se obejrzymy co bedziesz chciała:tak::tak:jakaś zaraza w powietrzu i chopy wszystkie podłapały czy jak:confused2::confused2::confused::confused::confused::confused:
Zaraza...Alebo on zadrosny o prucznika Caine????Czy jak to sie tam pisze:rofl2:Ja sobie właśnie zażyczyłam drugiego TV:happy::happy:A miotłe już szykuje:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
81f8302153e39040f056544d72334f14.JPG

Super dzięki na pewno zrobie użytek.Na razie strajkuje.Nie gotuje nie piorę jego ciuchów nie prasuję niech do Mamusi jeździ.Ja mam już powyżej uszu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Super dzięki na pewno zrobie użytek.Na razie strajkuje.Nie gotuje nie piorę jego ciuchów nie prasuję niech do Mamusi jeździ.Ja mam już powyżej uszu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Anula tylko się nie złam:no::no:jak to przeczekasz to się okaże czy wóz czy przewóz:dry:mam nadzieję, że połączenia neuronów u twojego chłopa się odbudują i w synapsach zaiskrzy i dotrze wreszcie do niego jakim maleńkim człowiek okazał się w tym "sporze":sorry2:

Ufffffffffffffffffffffffffffffffff:baffled:,w końcu nadrobiłam:tak:.
My pogillowali u siorki Mirka i padam z nóg.
Lachony smucące się,głowa do góry;-):tak:.Jutro zajrzę,bo Szpiega zmykam oglądac,no,chyba że później na chwilunię.;-)

Dobra to ja tyż baj baj powiem bo si mi spac chce:tak: Madzia psi, bardzo płakałą. Adik też już zasypia a męż na mnie kicha (znac ze coś mu się kce:-p) Dobrej nocki Lachony;-)

reklama
Do góry