reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dobranoc Lachony
Rozmawiałam z tym głupkiem moim mężem i powiedziałam mu że ma mi powiedzieć czego chce dalej i czy chce żebym szła z nim na te chrzciny powiedział mi,że to mój wybór i moja wina bo wyszłam jak ta krowa przyjechała.no to mu napisałam jak niżej:
"To nie moja decyzja tylko Twoja!!!!Twoja mama traktuje mnie jak śmiecia i człowieka gorszej kategorii.nie zabraniam Ci kontaktów z nią ale mnie do nich nie zmuszaj!!!!!ja nie zasłużyłam na to,żeby tak mnie traktowała!!!!!!I albo mnie zrozumiesz i zaakceptujesz moją decyzję alboe będzie to tak wyglądało.obiecałeś stać po mojej stronie a właśnie się odwracasz.i ode mnie i od Stasia.ale to jest Twój wybór!!!!!!"

Rozmawiałam z tym głupkiem moim mężem i powiedziałam mu że ma mi powiedzieć czego chce dalej i czy chce żebym szła z nim na te chrzciny powiedział mi,że to mój wybór i moja wina bo wyszłam jak ta krowa przyjechała.no to mu napisałam jak niżej:
"To nie moja decyzja tylko Twoja!!!!Twoja mama traktuje mnie jak śmiecia i człowieka gorszej kategorii.nie zabraniam Ci kontaktów z nią ale mnie do nich nie zmuszaj!!!!!ja nie zasłużyłam na to,żeby tak mnie traktowała!!!!!!I albo mnie zrozumiesz i zaakceptujesz moją decyzję alboe będzie to tak wyglądało.obiecałeś stać po mojej stronie a właśnie się odwracasz.i ode mnie i od Stasia.ale to jest Twój wybór!!!!!!"
i dotarło:confused::confused:czy teraz już mega foch:dry::dry:Anula bardzo dobrze, że wyrzuciłaś co Ci na sercu leżało. Przynajmniej masz sumienie przed sobą sama czyste, że postawiłaś sprawę jasno i bez ogródek:tak:

sumienie spokojne ale serce pęka bo nie dotarło:no::no::no::no:oni mnie wykończą teściowej chyba zależy żebyśmy się rozeszli i żeby on wrócił biedny pod jej skrzydła.Siłą go trzymać nie będę.Jerstem jeszcze młoda i wszystko przede mną jeśłi się do niej wyniesie to życie potoczy się dalej i już.Mam nadzieję jednak że tak się nie stanie bo kocham tego idiote no:tak::tak::-D:-D

Rozmowa między mną a moją 4letnią kuzynką podczas przewijania Stasia:
Olka: Ciocia a dlaczego ona ma inną pupkę niż ja?
ja: bo on ma sisiaczka a my nie mamy.
O: a dlaczego?
J;bo mu potrzebny do siusiania.My siusiamy na siedząco a on
O ja wiem o tak (i w tym momencie Ola mi pokazuje jak sikają faceci)
J Olek a Ty skąd wiesz?
O: śmiech
J: Olek no kogo podejrzałąś Łobuzie?
O: Tatusia ( śiech i ziała bo się zawstydzuiłą)

Rozmowa znajomej z synem podczas malowania:
Syn : Mamusiu a dlacemu Tatuś ma włochatego siusiaka?
Znajoma: Bo jest duży,jak Ty będziesz duży też będziesz takiego miał
Syn: (płacz i krzyk) ale ja nie chcę mieć włochatego siusiaklaaaa!!!!!!!!!!

Rozmowa między mną a moją 4letnią kuzynką podczas przewijania Stasia:
Olka: Ciocia a dlaczego ona ma inną pupkę niż ja?
ja: bo on ma sisiaczka a my nie mamy.
O: a dlaczego?
J;bo mu potrzebny do siusiania.My siusiamy na siedząco a on
O ja wiem o tak (i w tym momencie Ola mi pokazuje jak sikają faceci)
J Olek a Ty skąd wiesz?
O: śmiech
J: Olek no kogo podejrzałąś Łobuzie?
O: Tatusia ( śiech i ziała bo się zawstydzuiłą)
:-D:-D:-Di się wydało:rofl2:

Byłam u babci i rozpakowywałam zakupy spod wózka i strasznie mi przeszkadzał piesek dziewczynek zwany Maniek
J: Maniek no idź mi stąd szybkoa
Maniek nic na to w/w Ola
Maniek durniu nie słyszałeś jak ciocia mówi?

reklama
Olek to jest debeściara ma takie diabliki w oczach że aż strach pierwszy łobuz z niej i wszystko ją interesuje co podsłucha to powtarza i tłucze chłopaków w przedszkolu jak jej podskoczą;-):tak::-D:-D:-D:-D

Do góry