reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobra Lachonice ja zmykam do wanny i pod cieplusią kołderkę zanim dzidzia jeść zawoła :tak:
bl38co7.gif

reklama
Ja tyz dobrej nocki zycze:tak:.
Olek poblokowal klawiature i polskie znaki mi nie wchodzu:no::wściekła/y::angry:.My jutro z chrzesnica Mirka na szmatki wybywamy:tak:,bo moje jutro wolne ma.Verdinka zaparzona;-) i idu wypic,bo po tym grillu watroba daje sie we znaki:tak:.
Do juterka,serio:-p.

kochane zapraszam wszystkie matki do nas do Glasgow na zakupy,ja kupilam malemu z przeceny bluzy z kapturkami juz na jesien po 2,50funta i pelno koszulek po 1funcie ,super jakosc wszystkie bo tej firmy zawsze kupuje ,u nas takie koszulkiW Polsce po25 a bluzy 60-70 zloty,tu pod tym wzgledrem jest suuuuuuuuuuuuuper,ja wszystkie dzieci w rodzinie obkupuje i przyszla synowa ,bo ona mala i drobna i na dzieciecym kupuje ,jak se ten nieszczesny program do zdjec skombinuje to wrxzuce

Cześć wszystkim witam po krórtkiej przerywanej nocy.:dry::dry:
Szykujemy się a małym do lekarza bo ja już strasznie kaszlę,a mały w nocy miał straszliwy kkatar i boję się,że zaraził się ode mnie.:no::no::no::no:
Miłego dnia wszystkim Wam życzę:tak::-)

:tak:
kochane zapraszam wszystkie matki do nas do Glasgow na zakupy,ja kupilam malemu z przeceny bluzy z kapturkami juz na jesien po 2,50funta i pelno koszulek po 1funcie ,super jakosc wszystkie bo tej firmy zawsze kupuje ,u nas takie koszulkiW Polsce po25 a bluzy 60-70 zloty,tu pod tym wzgledrem jest suuuuuuuuuuuuuper,ja wszystkie dzieci w rodzinie obkupuje i przyszla synowa ,bo ona mala i drobna i na dzieciecym kupuje ,jak se ten nieszczesny program do zdjec skombinuje to wrxzuce
Nawet mnie nie denerwuj:dry::dry::dry:Ja mam największy problem z koszulkami i bluzami.Jak mu u nas kupie to po jednym użyciu jak szmata albo mus dac 50 zł a to nie na naszą kieszeń:no:Chrzesnych prosiłam,żeby mu bluzy kupili to przywieżli pajacyk do spania:baffled::baffled:Jak mu rok temu bluzy dwiekupili, takie większt no brudzi, ja piore a to ciągle takie same:tak:
A w ogóle to dziń dybry
Anula zdróweczka dla Stasia:tak::tak:
Ludi potem na gg się odezwij to poradzimy cós na suwaczki:tak:
Teraz musze chałupke doprowadzić do stanu uzywalności po lenistwach wczorajszych:sorry2::sorry2:

Helol!
Bodzia a Tesco masz gdzieś blisko?tam ciuszki są dla dzieci przystępne (np koszulki w dwupakach po 15 zł) a jakościowo fajne. Bluzy z kolei na hali w Carfurze ost po 22 zł - po praniu wyglądają tak samo jak przed :-) Ja naszych krajowych na oczy widzieć nie chcę i nawet mówię żeby Kubie nie kupowali w prezencie -lepiej zabawki :-) I wiecie skoro są gorsze jakościowo powinny być tańsze te polskie a one głupie spodenki na lato 37 zł??!! i to nic specjalnego. Dlatego jestem wierną zwolenniczką allegro i markowych używanych ciuszków :-)

A gdzie Wy?my zaraz idziemy na zakupy i na sapcer

reklama
Meg ja jestem..Utknełam z pijawką:sorry2::sorry2:D Tesco mam kawałek drogi.Ja mam po nosem fajny szmateks ale jak Lolo był malutki to przeważały ciuchy dla większych łobuzów a teraz???Na odwrót.Po wypłacie przeleze dwa nowe szmateksy, ze skandynawskimi i angielskimi ciuszkami.Ostanio znalazłam mu tam spodenki moro, w bardzo dobrym stanie:tak::tak:A jakie fajniste:rofl2:Qurcze wystrzelił do góry:szok:A nóżki jego mają 40 cm....Po tacie....

Do góry