reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Szykujemy się a małym do lekarza bo ja już strasznie kaszlę,a mały w nocy miał straszliwy kkatar i boję się,że zaraził się ode mnie.:no::no::no::no:
Anulka zdrówka dla Stanisława:tak::tak:

cześć laseczki :-)my w cheerokee kupujemy ciuszki typu bluzy i koszulki bo są bardzo dobrej jakości a przy tym jakieś takie fikuśne czasem:tak:a pieniądz niewielki i mam gwarancję, że po praniu nie zrobi się ścierka do podłóg:dry:
pogoda psowa cd.chłopaki się jeszcze wylegują ale męża na rynek na zakupy już wyganiam a dla Młodego mleczusio mieszam. dzisiaj śmigam na zakupy - mus coś na chrzciny sobie znaleźć - jak nabęde t o się pochwalę:tak::tak:

reklama
Cześc dziewuszki! Nie wyspałam się i nawet nie wiem kiedy Madzię przyniosłam:unsure: Teraz piżamowce jesteśmy, a mała to pół piżamowiec bo już częśc zdjęła. Z Adriankiem to już dobrze bo się sam ubierze a ostatnio to nawet ciuch sobie sam wyciąga:tak:
Anula tulę mocno:tak: No i zdróweczka dla syneczka:-)
Dobra zmykam, bo Madzia właśnie zdjęła resztę piżamki i pieluszkę i mi tu golasuje:laugh2:

My z Madzią po zakupach:tak:,normalnie byśmy wydały 166zł:szok: a tak TYLKO 39zł:tak::-D.Później wrzucę fotki,bo piorą się ubranka.Olek wziął i zalał sokiem klawiaturę:angry::angry::angry: i klawisze mi sie do palców lepią:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:.

Dzień dobry Kobitki:tak:

Nocka minęła nam dosyć spokojnie:tak: Amanda od 21.30 do 3.00 spała w swoim łóżeczku a później aż do teraz:sorry2:

Małżonek poszedł do pracy, teściowa pojechała Julki pilnować więc będę mogła sobie trochę z Wami posiedzieć żeby nikt mi nie marudził:tak: no oczywiście jak mi Amanda też pozwoli:dry:

Wczoraj jak byliśmy na procesji to mała strasznie się wierciła w wózku aż się przekręciła nas brzuszek więc jej odsłoniłam taką klapkę z przodu żeby mogła wszystko widzieć(po spodem zabezpieczone jest to siatką że nie wypadła ) :laugh2:
Pozycja jej się bardzo spodobała bo
widziała wszystkich dookoła no i nie płakał już że chce na ręce......:laugh2::laugh2::laugh2::tak:

Fascynuje mnie mój syn....
Wczoraj jak tata byłw domu to obudził się przed 6 i spał tylko 1h...A dziś, cud, obudził się o 7 i zasnął ok.10 i spi na brzuszku..A jak tylko tata wyszedł to czacząl marudkować...I sie rączkować:sorry2::sorry2:

Jeśłi chodzi o ciuszki to ja małemu też w Tesco albo moja mama mu kupuje tam u nich w sklepie czasem trafi się coś nie drogiego a jakość rewelacyjna.
My do lekarza dopiero na 15i to do obcej lekarki bo nasze panie doktor mają dzisiaj wolne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:długi weekend:no::no::no: Ale mam świetną aptekę koło domu i bardzo kompetentnych farmaceutów no i najgorsze już za nami pierwszapomoc udzielona;-):tak:Kiedys jak mi mały gorączkował to dali mi dla niego pyralgine (bo nie chciała mu się zbić i kazała mi dać mu pół czopka) to było krótko przed zamknięciem apteki.Popołudniu przybiegła do mnie farmaceutka,bo dzwoniła do swojej koleżanki lekarki i się dowiedziała że mogę mu dać co najwyżej 1/4 czopka i musiała mi powiedzieć.Na szczęście nie zdążyłam mu podać bo spał.Byłam jej strasznie wdzięczna,ale od tego czasu mam do nich mega zaufanie:tak::tak::tak::tak::tak:

Meg ja jestem..Utknełam z pijawką:sorry2::sorry2:D Tesco mam kawałek drogi.Ja mam po nosem fajny szmateks ale jak Lolo był malutki to przeważały ciuchy dla większych łobuzów a teraz???Na odwrót.Po wypłacie przeleze dwa nowe szmateksy, ze skandynawskimi i angielskimi ciuszkami.Ostanio znalazłam mu tam spodenki moro, w bardzo dobrym stanie:tak::tak:A jakie fajniste:rofl2:Qurcze wystrzelił do góry:szok:A nóżki jego mają 40 cm....Po tacie....
szkoda Bodzia ze nie mieszkasz blizej ja mam pelno za malych rzeczy ,takich na ok 2 lata

Witam

Ja tylko na chwilkę, idę się zaraz umyć, na 12 na wczesny obiadek do babci i po 13 do szkoły :-:)-:)-( Nie chce mi sie strasznie jechać. A jak sobie pomyślę, że jutro i w niedzielę muszę wstać o 6 rano to mnie trafia :wściekła/y:. Bo dzisiaj z Oliwką pospałyśmy do 10 :-)

Pogoda dalej do bani :no:

Buziaczki dla wszystkich

pa

Ja się zbieram koffaniutkie do sklepu, no i troszkę młodych pzewietrzyc. Bosssssssssssssh pogoda taka senna że nawet mi się tyłeczka z łóżeczka dżwignąc nie chciało:no:
Nie wiem czy się chwaliłam że zostałam zaproszona z dzieciami na piknik z mojej pracki:laugh2: Samych małolató teraz mają zatrudnionych a piknik jest z okazji dnia dziecka to sięgają po pracowników na wychowawczym:-p Pojadę szczególnie że i moja mama będzie, a i męża mogę zabrac:tak:

reklama
Do góry