Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
trzymamy dalej kciukiMam już info, że z tych 13, tylko 7 okazało się dojrzałych. Oby teraz prawidłowo się zapłodniły i dobrze rozwijały![]()
Ostatnio też miałam 4 zapłodnienia i były 2 blastocysty, z tego 1 zdrowa. Iskrzynko, nie masz już teraz na nic wpływu. Zrobiłaś wszystko co w Twojej mocy! Mogą być 4 blastocysty albo 0. Nikt nie wie jak będzie, ale trzeba wierzyć że tam jest Twój przyszły dzieciaczek!Jest kiepsko, tylko 4 się zapłodniły. Ciekawe, czy w ogóle coś dotrwa do etapu blastocysty, a jeśli tak, to czy po pgt będzie choć jeden, którego można będzie transferować![]()
Mam już info, że z tych 13, tylko 7 okazało się dojrzałych. Oby teraz prawidłowo się zapłodniły i dobrze rozwijały![]()
Iskrzynko! Mi pobrano 8 komórek. Tylko 5 było dojrzałych. Zaplodnily się 2 a tylko 1 dotrwała do blastki i ta blastka za kilka dni kończy rokJest kiepsko, tylko 4 się zapłodniły. Ciekawe, czy w ogóle coś dotrwa do etapu blastocysty, a jeśli tak, to czy po pgt będzie choć jeden, którego można będzie transferować![]()
Iskrzynko, postaraj się myśleć pozytywnie, chociaż wiem, ze to niełatwe … my za was dalej mocno kciuki trzymamy.Jest kiepsko, tylko 4 się zapłodniły. Ciekawe, czy w ogóle coś dotrwa do etapu blastocysty, a jeśli tak, to czy po pgt będzie choć jeden, którego można będzie transferować![]()
Takie historie dają nadzieję, dziękujęIskrzynko! Mi pobrano 8 komórek. Tylko 5 było dojrzałych. Zaplodnily się 2 a tylko 1 dotrwała do blastki i ta blastka za kilka dni kończy rokbędzie dobrze
![]()