reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Więc
Takie coś szyłam na dyplom i tytuł technika, z kolezanką szyłam:tak:

A takie coś szyły starsze kolezanki a myśmy tylko prezentowały.Pytanie.Cio to za strój???A to ja jezdem

Tak się uczyłyśmy:sorry2:
0232521630.jpg
bohaterka z ciebie takie cos uszyc no no nio

reklama
Wow ale się dziś zasiedziałam...Ale oglądałam "W 80 dni dookoła świta" i skanowałam fotki na NK do szkoły co by dodać..Ach to były pikne czasy:sorry2::sorry2:Ale pomału mi się japa drze....Więc mówie DOBRANOC choć moge się jeszcze kręcić:blink:

Dzięki, ale ileżeśmy przy tym się nakleły, nocek zarwały i nerwów napsuły..Ech...A najgorsze jest,że teraz to nie wiem czy bym dała rade:dry::sorry2::sorry2:
ja do szycia to noga jestem stolowa,maz guziki przyszywa u nas bo ja tego nie mam cierpliwosci robic za grosz,a to bardzo przydatna rzecz,co z tym suwaczkem kochana ???jak sie to robi bo ja w tym tez noga jestem

Hejooo
Marta mój nie śląski:-p:-pKażda z z grupy szyął inny strój regionaly.Prosze się nie sugerować moim miejscem zamieszkania:rofl2:
Ludi ja musieć szyć bo ja krawcowa:rofl2:

Staś Stasiulinski obudzil mnie dzis wczesniej i tak oto dzieki temu moge juz z Wami kochane dziewczatka byc.:-)Noc w miare spokojna, tylko zasypianie dlugo szlo bo chiba nam 5 ida, ale sie pocieszam ze to juz koniec zabkowania.
Bodzia - super praca dyplomowa. Bardzo mnie sie podoba.
A stroj to moze kujawski??

Cześć mam niesamowitą niespodzinkę!
Byłam w czwartek u M i podjeliśmy decyzję o naszym mieszkniu. Grzesiek stwierdził że nie będziemy się męczyć i że wie teraz co tracił więc narazie będziemy wynajmować jakieś lokum w Kraśniku by bliżej do pracy miał ale to jak wróci z woja...
Bardzo się cieszę że będziemy na oddzielnym bo teraz bardzo ciężko tu wytrzymać. (teście)

reklama
Iiwka wspaniale!!!!
A jak Ty sie czujesz koffana????
Ja zaraz zmykam na zakupki i szybciorem do szmatek.Wczora mi na ekstra gacie zbrakło, wziełam mało kasy co by nie szaleć i może nikt ich nie kupił...

Do góry