reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wszystkim Iwonkom z okazji ich swieta wszystkiego naj,naj,naj,naj....................:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
o to ,to ,moja droga ,ja tez prosto z centrum handlowego wrocilam ,i z niczym ,dla siebie ,bo wszystko jakies ciasne bylo takie,usilowalam wgnieść tylek w 40 ale miejsca w spodniach bylo malawo ,wściekla kupiłam se na kolacje salatke pod tytulem,,florida,,moze czas mniej żreć bo jak tu przyjechalam to bylam taka 38 czasem 40 a teraz dooopa ,i to duza w dodatku:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Ludi to nie Ty przytyłaś tylko ta cholerna rozmiarówka ciągle się zmniejsza:tak::tak::tak::tak::-D

Ludi to nie Ty przytyłaś tylko ta cholerna rozmiarówka ciągle się zmniejsza:tak::tak::tak::tak::-D
myśisz?????????no mejbi ,mejbi,ale sałatka dobra,chociaz skład zaskakujący;kapusta biała,mandarynka,seler naciowy,i cos nieokreslonego ,bialawe kawaleczki ,no i majonez czy costam ,dobra ale dziwna

Laseczki ja mówię dobranoc bo męż mi na poprawę humoru naznosił tu winko, czekoladę gorzką, lody, truskawki i jakiś filmik zapodaje:tak:normalnie się czuje jakbym w ciąży znowu była:dry::-D:-D
Różowawych senkuff drogie e-psiapsiółki

Czesc mam na imie Kasia::)) Jestem mamą dwuletniej prawie Zuzi, jestem poraz pierwszy na tej stronie, mam nadzieje ze dojde ze wszystkim o co tutaj chodzi pozdrawiam wszystkie mamuski:tak:

Laseczki ja mówię dobranoc bo męż mi na poprawę humoru naznosił tu winko, czekoladę gorzką, lody, truskawki i jakiś filmik zapodaje:tak:normalnie się czuje jakbym w ciąży znowu była:dry::-D:-D
Różowawych senkuff drogie e-psiapsiółki
w ciazy koffana to ty mozesz byc dopiero po takiej kolacji ,i jeszcze filmik fju fju fju

reklama
Do góry