Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To niech Ci najpierw to udowodni.
J też nie. Może to przykre co powiem, ale już raz Cię kiedyś zdradzał, teraz też i odszedł do innej. Inną zdradzał z Tobą, a teraz twierdzi, że chce wrócić. Jestem przekonana, że ja jakiś czas pozna kogoś i znowu Cię zostawi. To jest typ dla, którego liczy się zabawa i sex, a nie miłośc i rodzina. A Ty przebaczając mu ciągle i przyjmujesz spowrotem dajesz sygnał, że co by nie zrobił to Ty i tak będziesz go kochała.
Wiem, że miłośc jest ślepa i Ciebie ona krzywdzi.
Popieram.I wiecie co nie wierze w cudowne przemiany.Jak już raz odszedł odejdzie i następny a ty Cara zostaniesz ze złudzeniami i nadal będziesz czekac bo po jakimś czasie może znowu wróci...Mija źle mnie zrozumiałaś. Jak jak najbardziej jestem zqa tym, żeby Carze się w końcu ułożyło i była szczęśliwa. Ale ten facet już wielokrotnie udowodnił, że nie zasługuje na szanse i na jej miłość. Wykorzystuje ją kiedy tylko ma ochotę, a jak jest znudzony to traktuje podle i idzie do innej laski.