Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po to, żeby gadać z jego matką o nim
Jak się wtedy poczujesz
Nie staraj się szukać na siłę kontaktu z ludzmi, którzy go znają. Z jego byłymi dziewczynami, znajomymi itd. Nie potrzebnie sama się ranisz. CARA jesli masz dobry kontakt z matka ex i jego siora to dobrze.Kobiety mam problem..
Wiec umowilam sie z matka m, ze w dlugii weekend jedziemy do niej z malym...
No i M sie dowiedzial, i zakomunikowal, ze mam sie nie pchac gdzie mnie nie chca. Po za tym na ten weekend przyjezdza on z NATALIA...
Jego matka i siostra naciskaja ze mam jechac, bo on duzo gada...
Tylko ze ja sie boje, ze on w ramach zrobienia mi na zlosc przyjedzie z nia :-/...
Co robic? Jechac czy nie? BOJE SIE!!!
Tym bardziej ze on ma zmaiar odwiedzic malego w weekend, chociaz nie jest to dzien odwiedzin! Inaczej chce isc do sadu ze niby mu kontakty z dzieckiem uniemozliwiam... :-/ no i chce malego odwiedzac wtedy kiedy jemu bedzie pasowac... :-/
Ja wiem, że to dom matki i Ona stanie w jej obronie. Ale mimi to będzie się czuła podle jak On ją źle potraktuje przy tamtej dziewczynie.Ale jak się Cara poczuje jak ten frajer ją obrazi przy tamtej lasceJa wiem, że to dom matki i Ona stanie w jej obronie. Ale mimi to będzie się czuła podle jak On ją źle potraktuje przy tamtej dziewczynie.
Ale jak się Cara poczuje jak ten frajer ją obrazi przy tamtej lasceJa wiem, że to dom matki i Ona stanie w jej obronie. Ale mimi to będzie się czuła podle jak On ją źle potraktuje przy tamtej dziewczynie.
Nie wiem, czy jest sens mu coś udowadniać. Będziesz płakać jak ich zobaczysz razem