Haynee86
Fanka BB :)
W listopadzie 2021 urodziłam córeczkę i cała ciąża przebiegała bez większych zakłóceń. Teraz w drugiej ciąży spodziewałam się tego samego, ale niestety nie udało sięPrzykro mi, czy to twoja pierwsza strata?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W listopadzie 2021 urodziłam córeczkę i cała ciąża przebiegała bez większych zakłóceń. Teraz w drugiej ciąży spodziewałam się tego samego, ale niestety nie udało sięPrzykro mi, czy to twoja pierwsza strata?
Jest mi bardzo przykro i mocno tuleW listopadzie 2021 urodziłam córeczkę i cała ciąża przebiegała bez większych zakłóceń. Teraz w drugiej ciąży spodziewałam się tego samego, ale niestety nie udało się![]()
W listopadzie 2021 urodziłam córeczkę i cała ciąża przebiegała bez większych zakłóceń. Teraz w drugiej ciąży spodziewałam się tego samego, ale niestety nie udało się![]()
Cześć! Ja również po kilku latach walki i 3 stratach dopiero zaczynam wierzyć w to, ze tym razem chyba jednak się udaCześć Dziewczyny. Po latach walki, dzięki procedurze in vitro zaszłam w ciążę. Termin mam na 28.08.23. Pisze dopiero teraz, bo do tej pory paraliżuje mnie strach i dopiero powoli zaczynam się cieszyć. Można jakoś do Was dołączyć?
Czy robiłyście test Nifty?
Zrobiłam nifty i nie zalowalam, bo pappa wyszla srednia, na szczęście jeden dzien po pappie mialam wyniki nifty, więc stres tylko jedna dobę.Cześć! Ja również po kilku latach walki i 3 stratach dopiero zaczynam wierzyć w to, ze tym razem chyba jednak się udaJestem po 2 transferach (nieudanych), a ta ciąża wyszła naturalnie, po leczeniu immunologicznym. Po rozmowie z lekarzem uznałam,
Ze nifty zrobię wtedy kiedy pappa wyjdzie źle, a ze jest wszystko ok to sobie darowalam. Na co się zdecydowalas?
hej, no widzę, że byłaś na prywatnej już.Cześć dziewczyny, napisze tutaj , bo przez jakiś czas się nie logowalam ze względu na urwanie głowy w pracy. Nie odszukuje mi tematu oczekiwanie na sierpien , czy coś mnie ominęło …??
hej, no widzę, że byłaś na prywatnej już.
Weszły tam zasady, że po 14 dniach bez znaku życia osoby są usuwane..kojarzysz taki temat? ale nie wiem czy Cię to dotyczy, mam nadzieję, że nie.
Sprawdź po swoich wpisach (wchodząc w swój profil), czy dalej możesz nas czytać na Oczekiwanie na sierpień - bo może nie wyszukuje ukrytych grup?
Pewnie nasze moderatorki będą zorientowane...