HejMasz wyniki?
Proszę Was o dalsze wsparcie, ja mocno trzymam kciuki za testujące w najbliższych dniach. @Ruda08 dawaj znać co u Ciebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HejMasz wyniki?
U nas to raczej temat tabu. Teście są w takim wieku, że w ogóle nie rozumieją tych pojęć. Moim rodzicom nie mówiłam dla świętego spokoju - zamęczyliby pytaniami. Wie tylko brat męża, bo też przez to przechodzili i moja siostra, bo musiałam komuś się wygadać. Tak to nie wie nikt więcej i jest nam z tym dobrze.Dziewczyny, zarzucam temat który mnie ciekawi. Kto z Waszego otoczenia wie o in vitro? Czy śmiało o tym mówicie? Czy raczej to temat tabu? Czy zamierzacie w przyszłości powiedzieć o tym swoim maluszkom?
U nas wie tylko teściowa i moi rodzice. Nikomu więcej nie mówiliśmy i nie powiemyDziewczyny, zarzucam temat który mnie ciekawi. Kto z Waszego otoczenia wie o in vitro? Czy śmiało o tym mówicie? Czy raczej to temat tabu? Czy zamierzacie w przyszłości powiedzieć o tym swoim maluszkom?
Ten sam powód nas powstrzymuje od powodzenia szerszemu gronu. My z mężem zniesiemy czyjeś negatywne opinie ale dzieci potrafią być okrutne w szkole dla rówieśników. Myślę że nie każdy rodzic będzie wyrozumiały i na tyle empatyczny by swojemu dziecu wyjaśnić iż dzieci z metody in vitro niczym się nie różnią od tych poczętych naturalnie.u mnie wiedza dosłownie wszyscy, rodzina, znajomi fryzjerka i pani od paznokcinie jest to coś czego się wstydzę tylko wręcz powód do chwalenia
![]()
Jasne, że nie robię@Ruda08 jak Ty się czujesz? I dlaczego jako stara wyjadaczka nie robisz bety 7dpt tylko czekasz do 10dpt?Ty może i wytrzymasz, ale my?!
![]()
Takie wiadomości, a w krzakach siedziHejMam wyniki i byłam dziś na wizycie, ale mam przyjechać za dwa tygodnie. Znowu czekanie i znowu proszę Was o kciuki
Beta z 9 dpt to 148 więc jest dobrze
Proszę Was o dalsze wsparcie, ja mocno trzymam kciuki za testujące w najbliższych dniach. @Ruda08 dawaj znać co u Ciebie![]()
A jak po wizycie? Coś widać?HejMam wyniki i byłam dziś na wizycie, ale mam przyjechać za dwa tygodnie. Znowu czekanie i znowu proszę Was o kciuki
Beta z 9 dpt to 148 więc jest dobrze
Proszę Was o dalsze wsparcie, ja mocno trzymam kciuki za testujące w najbliższych dniach. @Ruda08 dawaj znać co u Ciebie![]()
Nic nie widać, bo powiedział, że za wcześnie na usg. Ogólnie powiedział, że bardzo go wystraszyłam moją miną. A ja po prostu bardzo ostrożnie do tego podchodzę. Naprawdę się boję co będzie dalej i uważam, że na radość jeszcze przyjdzie czas. Na razie modlę się by ten cud trwał.A jak po wizycie? Coś widać?