jasani
Fanka BB :)
Zależy jakie mleko. Jak dla mnie ono po kilkunastu minutach nadawało się do wylania bo zmianiał się zapach. Więc ja nawet tych 2 h bym nie czekała.W szpitalu mi mówili że 2 h
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zależy jakie mleko. Jak dla mnie ono po kilkunastu minutach nadawało się do wylania bo zmianiał się zapach. Więc ja nawet tych 2 h bym nie czekała.W szpitalu mi mówili że 2 h
Mi te wszystkie proszkowane i nie smakowały i zapach miały okropny.Zależy jakie mleko. Jak dla mnie ono po kilkunastu minutach nadawało się do wylania bo zmianiał się zapach. Więc ja nawet tych 2 h bym nie czekała.
One zapach okropny mają od razu po zrobieniu przynajmniej dla mnie. No ale cos muszę dać dziecku skoro straciłam pokarm. Mleko to jest podstawa do 1 rokuMi te wszystkie proszkowane i nie smakowały i zapach miały okropny.
One zapach okropny mają od razu po zrobieniu przynajmniej dla mnie. No ale cos muszę dać dziecku skoro straciłam pokarm. Mleko to jest podstawa do 1 roku
Moja też ostatnio mniej pije chociaż dziś akurat sporo wypiłaNo u nas mleko może ra dziennie wypije syn a jest starszy od Twojego o miesiąc. Mojej koleżanki odrzucił mleko jak miał 9 mc.
Mam butelkę Avent i smoczek 0+ oraz 1+ i malutka pije troszkę i zaczyna odginac główkę do tyłu. Czy poleca Pani jakis smoczek?A moze zobacz inny smoczek do butelki.
Mam butelkę Avent i smoczek 0+ oraz 1+ i malutka pije troszkę i zaczyna odginac główkę do tyłu. Czy poleca Pani jakis smoczek?
Ale to, że odgina głowę może znaczyć, że ma napięcie mięśniowe, albo wędzidełka nie tak. Czy sprawdzała Pani u neurologopedy wędzidełka?Mam butelkę Avent i smoczek 0+ oraz 1+ i malutka pije troszkę i zaczyna odginac główkę do tyłu. Czy poleca Pani jakis smoczek?