Cudnie!!My już po wizycie. Póki co wszystko ok. Plamienia ustały. Na USG jest pęcherzyk 8,5 mm i ciałko żółtejak na tak wczesna ciążę cieszę się że wogole coś było widać
nastepna wizyta za 3 tyg , oczywiście wiem że na tym etapie wszystko zależy od natury. Także póki co cieszę się tym co jest. A no i wypisał mi L4 z pracy właśnie że względu na plamienia. Gratuluję wszystkim udanych dzisiejszych wizyt i czekamy na kolejne
![]()
reklama
@Poziomka6 kochana, wpisz mnie na listę jeszcze niby na 6.11 niech się nacieszę. Dopóki nie powiedzą ze na bank jest coś nie tak, to będę się cieszyć każdym dniem 
Aa, i jutro już przedstawiam zaświadczenie w pracy.
Już niektórzy w mojej pracy wiedzieli wcześniej.
Poziomka6
Fanka BB :)
Dopisuję i wierzę, że zostaniesz@Poziomka6 kochana, wpisz mnie na listę jeszcze niby na 6.11 niech się nacieszę. Dopóki nie powiedzą ze na bank jest coś nie tak, to będę się cieszyć każdym dniem![]()
Justynka28
Aa, i jutro już przedstawiam zaświadczenie w pracy.
ja jutro mam w planach rozmowę z kierowniczka, dostałam póki co zwolnienie do 21.03 i chce przedstawić kierownicze jak wygląda sprawa.
Kimcia
Wszystko okOczywiście, ze tak jeśli źle to wyraziłam to przepraszam![]()
Wg OM 10.11Cudownie!na kiedy masz termin?
zawsze.pod.górę
Zaciekawiona BB
Beta 23 tys jest jak najbardziej okW zeszłym tygodniu miałaś betę na poziomie 23 tys ?o tak wysokiej to jeszcze nie slyszlam w tym tygodniu, ale co ja się znam. Tylko coś mi nie pasuje z tak wysoka beta? Tzn wiesz ja dziś tez po usg i pęcherzyk również ma 4mm a moja beta z wczoraj to tylko 823. A dziś pewnie coś koło 1400 może coś więcej bylo ale póki co tylko pęcherzyk
Ale skoro z terminem się zgadza to na pewno wszystko Oki !spokojnej ciąży
zawsze.pod.górę
Zaciekawiona BB
Ja mam jutro wizytę, ogromnie się jej boję. Dla przypomnienia - złe przyrosty bety i w nocy krwawienieJutro któraś wizytuje?
Ja mam wizytę w czwartek, będzie 5+5![]()
reklama
cały czas o Was myślę i ogromnie wierzę, ze Będzie wszystko dobrzeJa mam jutro wizytę, ogromnie się jej boję. Dla przypomnienia - złe przyrosty bety i w nocy krwawienie![]()
Podziel się: