reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam zaraz ponadrabiam tylko kawę sobie zaparzę bo ja dzisiaj z migreną od rana a tu taaakie słonko:baffled:jak ja na dwór wyjdę to nie wiem:dry:

Bodzia kuruj się kochana:tak:
Meg śliczny Kubek w podpisie:tak::-):-)
Marta spokojnego popołudnia z młodzieżą;-):-Ddzięki za doradztwo jedzeniowe dzisiaj fisiel zapodaję;-)
Reniferek suuper, że odpoczęłaś i nabrałaś nowych sil no brawa dla Mikiego bo widzę wziął się chłopak za aktywne poznawanie świata;-):happy::happy:
Kasia miękkiego polegiwania przed tewe i chrupania chrupków :tak:
Anula tulaski dla Stasia:tak::-)wpadaj na kawusię to razem nam PPD szybciej pójdzie;-):-D

nam sąsiad wodę wyłączył bo rurki se wymienia i moje pranie szlag jasny trafił bo do 14 jestem bezwodna:dry:zaraz na spacer się szykujemy tylko muszę coś z głową zrobić bo jeszcze ciągle światłowstręt mam:baffled:

Madźka wstawiaj wodę, moje młode śpi więc będzie trochę spokoju;-):tak::-D:-D:-D:-D:-D
Dostałam,wczoraj kwiatka od synusia mojego.Dał mi kwiatka i buziaka a potem chciała Łobuz kwiatka z powrotem;-):-D:-D:-D
Bodzia zdrówka Koffana

Cześć Dziewczyny
My mamy kolejną nieprzespaną noc laszel powoli ustępuje,ale popłakiał w nocy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U lekarza dowiedziałam się że to tylko infekcja dostał bactrin syrop prawoślazowy i kropelki na kaszel no i już widać poprawę:tak::tak:My dzisaj czekamy na m. i mus na zakupy bo w lodówce światło:szok::szok:
Miłego dnia
Duuuuuuuużo zdróweczka dla Stasia:tak:.Jak chcesz to podrzucę trochę świnki,bo u mnie zamrażarka pełna a jeszcze kumpela przyniosła wyżerkę dla bąbli.Masz ochotę na krupnik albo placki na zsiadłym mleku:confused:,bo ten pierwszy już gotowy a ciasto zaraz będe bełtac;-):tak::-D.

Wyprysznicowałam się i czuje sie trochu lepiej..Lalol śpi jak wstanie to jedziemy.Pogoda piekna nareszcie.Wleciała nam do domu wielka mucha i Żaba na nia zaczeła polować.Ale Karolek się smiał:-):-)
Zdrówka dla Stasia.:tak::tak:

reklama
Do góry