kochanka328
Fanka BB :)
A ft4 mam 0.85Nie biorę encorton teraz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ft4 mam 0.85Nie biorę encorton teraz
Rozumiem . Dobrze byłoby pogadać z lekarzem o większej dawce …Ja biorę eutyrox 50/75
Wiesz prawdopodobnie od lekow ale ja nie badalam przed transferem a leki bralam nie az tak dlugo.Uwazam ze lekarz powinien przepisac leki i przynajmniej odroczyc transfer o miesiac zeby zbic TSH a tak to ...A od czego można to TSH tak poszło w górę biorę leki 50/75 i wiadomo leki do transferu estrofem acard i neoparin
No nie pozostaje noc innego jak czekać.W środę jeszcze śmigam na betę (dr chciał). Ja bym już chyba nie robiła, bo moje żyły ledwo dichają. Przy okazji zrobię morfologię. Biore accofil a ani razu morfologi nie zrobiłam
Po niej mam zamiar umówić się na usga poza tym czuje się dobrze. Bóli żadnych nie mam, krwawienie praktycznie ustało. Wgl zastanawiam się czy to nie był „okres”. Przyszedł w tym samym terminie, był słabszy ale przyszedł. Koleżanki siostra dostała pseudo okres, a pózniej jak się zorientowała, że jest w ciąży to był to Ok 8-9 tc
![]()
Mi tak skakało po EstrofemA od czego można to TSH tak poszło w górę biorę leki 50/75 i wiadomo leki do transferu estrofem acard i neoparin
Jezeli jestes przed transferem to nie podchoc z takim TSH.Ja podchodzilam z 3,73 a lekarz stwierdzil ze jest ok.Transfer oczywiscie sie nie udal mimo super jakosci blastki.Zaluje ze podeszlam i nie skontaktowalam sie ze swoim ginem ktory jest tez endokrynologiem.Niestety to byla nasza jedyna szansa na rodzenstwo dla corci.Do tej pory nie moge sie z tym pogodzic ze lekarz z kliniki zrobil ten transfer
6 dni przed transferem miałam TSH 2,97. Dostałam większą dawkę eutyroxu, z 50 na 75, transfer udany. Jeśli to cykl sztuczny to estrofen mocno miesza w hormonach tarczycy.Dziewczyny boję się TSH mi podskoczyło do 3.44 a progreston ,<0.2 nie wiem co to będzie dziś jadę na sprawdzenie endometrium![]()
PóźnoNo nie pozostaje noc innego jak czekać.
A na usg w którym dpt masz zamiar iść?
hahaha o nie rzęsy daj spokój ja jak na makijażu byłam na sesję i mi sztuczne zakładała to mrugalalm za każdym jej dotykiem jak księżniczkaJa robię rzesy, makijaż permanentny i medycynę estetycznaWiec może kiedyś mnie odwiedzisz
![]()
Każdy się starzeje i brwi na starość tez wypadają hahawiec kto wie
![]()