reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Test owu

Ja to nigdy nie miałam bólu typowego owulacyjnego tylko jajnik i śluz dawał się we znaki 😅. U mnie chyba cykl bez owulacyjny zobaczymy. W piątek jadę na betę, ale nie nastawiam się na pozytywny wynik 😅❤️
U mnie planowana miesiączka 22.03. Wcale się na nic nie nastawiam 😅🤷🏼‍♀️ Mam nadzieje, że cud jednak u Ciebie nastanie i będą dwie kreseczki ❤️

Dziś 4 dni po owulce trochę podbrzusze dziwnie pobolewa, ale serio niczego się niedoszukuje bo może być różnie 🙃

reklama
U mnie planowana miesiączka 22.03. Wcale się na nic nie nastawiam 😅🤷🏼‍♀️ Mam nadzieje, że cud jednak u Ciebie nastanie i będą dwie kreseczki ❤️

Dziś 4 dni po owulce trochę podbrzusze dziwnie pobolewa, ale serio niczego się niedoszukuje bo może być różnie 🙃
Do mojej 13 dni , więc dzień po tobie 23 :D
Może ten ból to dobry znak ;)

Do mojej 13 dni , więc dzień po tobie 23 :D
Może ten ból to dobry znak ;)
Właśnie w pierwszej miałam typowy ból pod miesiączkę 5 dni przed miesiączką, ale zawsze jak tak bolało to tego samego dnia pojawiał się @, więc wtedy już podejrzewałam, że coś się święci 😄. Teraz chyba za wcześnie na jakiekolwiek ‚objawy’ 🤷🏼‍♀️

Właśnie w pierwszej miałam typowy ból pod miesiączkę 5 dni przed miesiączką, ale zawsze jak tak bolało to tego samego dnia pojawiał się @, więc wtedy już podejrzewałam, że coś się święci 😄. Teraz chyba za wcześnie na jakiekolwiek ‚objawy’ 🤷🏼‍♀️
Dokładnie zdecydowanie, ale może coś się tam gnieździ i szuka mieszkanka. :D

reklama
Do góry