Poziomka6
Fanka BB :)
PięknieW piątek 21 a dziś 105![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PięknieW piątek 21 a dziś 105![]()
W zaleceniach wpisał mi 1x1masz brać 100 rano i 100 wieczorem?
Byłam tez w przychodni (mieszkam w UK) recepcjonistka powiedziała ze najbliższa wizyta do mojego doktorka to koniec majaTo wizytujemy razem![]()
No to koniec maja to zdecydowanie szybciej niż za 11 tygodni… nieraz lepiej byłoby Wam złapać tani lot do polski i tego samego dnia wieczorem wrócić niż tam w uk ciąże prowadzićByłam tez w przychodni (mieszkam w UK) recepcjonistka powiedziała ze najbliższa wizyta do mojego doktorka to koniec majapowiedziałam ze nie mogę tyle czekać bo jestem w ciąży i pokierowała mnie na stronie szpitala i teraz muszę czekać na wizytę (czas oczekiwania do 11 tygodni )
Nie, w piątek idę@Aczkolwiek@to_na_pralkę czy Ty byłaś już na wizycie i przegapiłam ?
U mnie teżU mnie dupa…
Bardzo mi przykro, miałam nadzieję, że usłyszysz dobre informacje. Dużo siłyU mnie teżpojechałam znów na szpital, i akurat był mój ginekolog, od razu mnie wziął na oddział. Zrobił USG i nie ma nic
dał mi globulki żeby się oczyścić, a jak nie oczyszcze się, to jutro zabieg.
![]()
Straszny dzień dzisiaj, tyle niedobregoU mnie teżpojechałam znów na szpital, i akurat był mój ginekolog, od razu mnie wziął na oddział. Zrobił USG i nie ma nic
dał mi globulki żeby się oczyścić, a jak nie oczyszcze się, to jutro zabieg.
![]()
Generalnie wszystko i zawsze może się zdarzyć. Ja owulowalam z lewego jajnika teraz, a pęcherzyk był w złączeniu jajowodu prawego i macicy i jedna noga był pozamaciczna (gdyby bardziej urósł), nie miałam pojęcia ze taka wędrówka jest możliwa.Niezupełnie kochana
Przypominam ze ciąże pozamaciczne występują również po in vitro .
Zarodek oczywiście jest podany do macicy ale dopóki się nie zagniezdzi może się przemieszczać . Niestety ale znam przypadek ciąży pozamacicznej po in vitro![]()
Jestem po wizycie . Serduszko jest widziałam jak bije ale jeszcze nie można go usłyszeć. Uderzenia prawidłowe. Wszystko jest okej.
Ciąża jest młodsza o 4 dni . Według OM 5+6 według USG 5+2.
Dostałam Acard oraz dupka ze względu na endometriozę