już ją pogoniłam na NKA niejaka pani Bodzinka nk okupuje i nawet tu nie zajrzy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
już ją pogoniłam na NKA niejaka pani Bodzinka nk okupuje i nawet tu nie zajrzy![]()
A niejaka pani Bodzinka nk okupuje i nawet tu nie zajrzy![]()
Jezdem, jezdem.Pogoda u nas cudna a mysmy mieli ciężką noc i mój mózg odmówił rano posłuszeństwa.ALe Was podczytujejuż ją pogoniłam na NK![]()
chcialam juz jutro leciec,ale bilety drogie strasznie,dostalam leki z Polski od mamy wiec moze wreszcie troche lepiej sie poczuje ,mam nadzieje ze szybko,bo tu juz na glowe idzie dostac ,zazdroszcze wam Polskiego ciepelka,truskawek swierzych i pachnacych,słoneczka ,tam nawet ptaki inaczej spiewaja,bo tam jest moj dom................Hej boskie fotki Mamusie
Madzia utulaj bawołu i lecim na piwko co? Mój też wyjcuje i już sił mi na niego brak a łeb mi pęka
Ludi trzymaj się.Kiedy przyjeżdżasz do kraju?
Marta zajefajna laurka a Olo jaki elegancki
Sikoreczka Madziucha nieźle się komponuje z przedszkolakami wygląda jakby pierwszoplanową grała;-)![]()
Sikoreczko jak ja bym chciala takie nasze truskawki,moga byc nawet bez smietanki,u nas sa caly rok te plastiowe,i w czerwcu tak samo smakuja jak w grudniu ,one nadaja sie tylk do zdjec i to nie zawsze,czlowiek zaczyna na obczyznie doceniac rzeczy male i wielkie,o ktorych nie zdawal se sprawy ze je mial ,dopiero jak braknie to sie odczuwaMelduję się!
Wróciłam umęczona jestem i jako wyrodna matka nakarmiłam głodne potomstwo truskawkami ze śmietaną i cukrem. Sądzę że będę musiała jednak kolację zrobicTo jednak za chwilkę teraz kawusia i mały choc relaksik
![]()
Mmmm truskaweczki....Musze zakupic wreszcieMelduję się!
Wróciłam umęczona jestem i jako wyrodna matka nakarmiłam głodne potomstwo truskawkami ze śmietaną i cukrem. Sądzę że będę musiała jednak kolację zrobicTo jednak za chwilkę teraz kawusia i mały choc relaksik
![]()
Kochana te chlopy tak maja ,ze im sie co jakis czas przypomina ze moze jeszcze mlodzi sa,i z kolesiami na pyfko ,ciekawe jakby kobieta sie tak po pracy zawieruszyla na jakis dluzszy czas a oni z dziecmi w domu czekali...........Takem czuła i na darmo mi łeb nie nawala.Jeździ sobie z braciuniem i kumplem z roboty a jeszcze inny ich wozi,bo chleją niewiadomo gdzie
.Wysłałam mu sms-a takiiej treści:NOCUJ TAM GDZIE PIJESZ i nie zamierzam wpuścic go do domu
.Schowałam do domu rowerek Olka i wózek,a bo to wiadomo co do tego głupiego łba strzeli
?
Dziecku na chusteczki żałuje a sam.....