reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A niejaka pani Bodzinka nk okupuje i nawet tu nie zajrzy:no::no::no::no::no::no::no::no:

już ją pogoniłam na NK:tak::tak:
Jezdem, jezdem.Pogoda u nas cudna a mysmy mieli ciężką noc i mój mózg odmówił rano posłuszeństwa.ALe Was podczytuje:tak:
Dzieweczki cudne foteczki:-D:-D:-DFotke na NK wrzucałam, co byście wiedziały po kim synus taki CUDNY jest.No i z dzisiejszego spaceru zgrywałam.Mieliśmy iść na plac ale Lolo sie pospał..Ale oo cóz chciec cały spacer na nóżkach:tak:A w

Hej boskie fotki Mamusie
Madzia utulaj bawołu i lecim na piwko co? Mój też wyjcuje i już sił mi na niego brak a łeb mi pęk:no:a
Ludi trzymaj się.Kiedy przyjeżdżasz do kraju?
Marta zajefajna laurka a Olo jaki elegancki
Sikoreczka Madziucha nieźle się komponuje z przedszkolakami wygląda jakby pierwszoplanową grała;-):-D:-D:-D:-D:-D

Hej boskie fotki Mamusie
Madzia utulaj bawołu i lecim na piwko co? Mój też wyjcuje i już sił mi na niego brak a łeb mi pęk:no:a
Ludi trzymaj się.Kiedy przyjeżdżasz do kraju?
Marta zajefajna laurka a Olo jaki elegancki
Sikoreczka Madziucha nieźle się komponuje z przedszkolakami wygląda jakby pierwszoplanową grała;-):-D:-D:-D:-D:-D
chcialam juz jutro leciec,ale bilety drogie strasznie,dostalam leki z Polski od mamy wiec moze wreszcie troche lepiej sie poczuje ,mam nadzieje ze szybko,bo tu juz na glowe idzie dostac ,zazdroszcze wam Polskiego ciepelka,truskawek swierzych i pachnacych,słoneczka ,tam nawet ptaki inaczej spiewaja,bo tam jest moj dom................

Melduję się!
Wróciłam umęczona jestem i jako wyrodna matka nakarmiłam głodne potomstwo truskawkami ze śmietaną i cukrem. Sądzę że będę musiała jednak kolację zrobic:sorry2: To jednak za chwilkę teraz kawusia i mały choc relaksik:-p:tak:

Melduję się!
Wróciłam umęczona jestem i jako wyrodna matka nakarmiłam głodne potomstwo truskawkami ze śmietaną i cukrem. Sądzę że będę musiała jednak kolację zrobic:sorry2: To jednak za chwilkę teraz kawusia i mały choc relaksik:-p:tak:
Sikoreczko jak ja bym chciala takie nasze truskawki,moga byc nawet bez smietanki,u nas sa caly rok te plastiowe,i w czerwcu tak samo smakuja jak w grudniu ,one nadaja sie tylk do zdjec i to nie zawsze,czlowiek zaczyna na obczyznie doceniac rzeczy male i wielkie,o ktorych nie zdawal se sprawy ze je mial ,dopiero jak braknie to sie odczuwa

Melduję się!
Mmmm truskaweczki....Musze zakupic wreszcie:rofl2::rofl2::rofl2:
Paweł przytargał dziś do domu pare zł za fuche, grube odłożył na wesela a drbne położyła na stole.Na to Karol podbiegł wziął dwie 10 i trzyma.Wołam Krolku daj mamie.Więc grzeczny synek z pieniążkami do mamusi.No i dostał kase od taty.Kupiłam mu piłke z Zygzakiem z Carsów:sorry2::sorry2::sorry2:

Takem czuła i na darmo mi łeb nie nawala:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:.Jeździ sobie z braciuniem i kumplem z roboty a jeszcze inny ich wozi,bo chleją niewiadomo gdzie:crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::crazy:.Wysłałam mu sms-a takiiej treści:NOCUJ TAM GDZIE PIJESZ i nie zamierzam wpuścic go do domu:no::no::no::crazy:.Schowałam do domu rowerek Olka i wózek,a bo to wiadomo co do tego głupiego łba strzeli:baffled::dry:?
Dziecku na chusteczki żałuje a sam.....

Takem czuła i na darmo mi łeb nie nawala:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:.Jeździ sobie z braciuniem i kumplem z roboty a jeszcze inny ich wozi,bo chleją niewiadomo gdzie:crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::crazy:.Wysłałam mu sms-a takiiej treści:NOCUJ TAM GDZIE PIJESZ i nie zamierzam wpuścic go do domu:no::no::no::crazy:.Schowałam do domu rowerek Olka i wózek,a bo to wiadomo co do tego głupiego łba strzeli:baffled::dry:?
Dziecku na chusteczki żałuje a sam.....
Kochana te chlopy tak maja ,ze im sie co jakis czas przypomina ze moze jeszcze mlodzi sa,i z kolesiami na pyfko ,ciekawe jakby kobieta sie tak po pracy zawieruszyla na jakis dluzszy czas a oni z dziecmi w domu czekali...........:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::angry::angry::angry::angry:

reklama
Ja tam zawsze mowie,z mezczyzni Panu Bogu nie wyszli ,ale tyle zrzeczy mu wyszlo ze to jedno to mialo prawo,Marta1981nie łam sie ,tylko mu na wycieraczce posciel:crazy:

Do góry