reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Poza tym to żadna nie zauważyła, że Oliwka dzisiaj skończyła 1,5 roku :dry::cool::eek::rolleyes2::oo::huh::sorry2::frown::oo2::hmm:
Oliwianno Porwornicka spóźnione ale szczere życzenia słodkości, miłości beztroski i bezmiaru przestrzeni do szaleństw dziecięcych;-)
mis7.gif

Dżem dobry Lachonice:-);-);-)
Martuś no to zamknij ten rok akademicki z hukiem;-):-Ddobrej zabawy koffana:tak:a Jul w paczce wygląda jak wzorowy towar eksportowy;-):laugh2:pomysłowe masz dzieciątko:happy:

Ja już łażę po domku i PPD trochę a chopy paćku jeszcze robią. Dzisiaj wieczorem męż mnie zabiera na miasto:szok:;-)z okazji wczorajszych ymenin, a i suknię na krzciny idę zakupić bo znalazłam:tak::tak:pochwalę się jutro.zerkam jakby co :happy:

reklama
Cześć babole:-)
Przepraszam że tak długo nic nie pisąłam ale jakoś czasu nie było, od kiedy M wrócił to poprostu cĄŁY ŚWIAT SIĘ ZATRZYMAŁ DLA MNIE:-)
Teraz mam remoncik w chacie i już 3 dzień nie mam wody.... hihi Moje dzieciaki dobrze się mają, Wojtas ma już zębola:-)
Michał nauczył się pedałować na rowerze i teraz jest już samodzielnym rowerzystą hehe;-)
Ja mam się dobrze w sumie też, schudłam 10 kg:rofl2: Więc znów jestem laska hehehe
No to chyba tyle w sumie nic się nie wydarzyło więcej....
Aaaa zapomniałam napisać że jak M wrócił to pojechaliśmy na weekend do Koziego Grodu HOTEL PENSJONAT KOZI GR

Dzień dobry dziewczynki!
Ja tylko na kwilkę bo zaraz lecimy:sorry2: Chłopa mam w domu to chyba się dziś do kompa nie dopcham.
Buziaki dla Oliwianki

Ach jacy ludzie sa dziwini i bezmyslni i nie maja pojecia,ze moga wyrzadzic komus przykrosc...Chyba naprawde musze sie wziasc za wytwarzanie pancerza bo jestem wystawiona na ataki dziwnych kobiet,ktore koniecznie chca mnie wychowywac......:-:)-(

Witam z rana
Małagosiunia21 wpadaj na styczniówki bo stęskniłyśmy się za tobą:tak::tak:
Pogody pięknej ciąg dalszy więc wybywamy dziś na spacer na rowerku bo potrzebuję trochę odmiany od placu zabaw;-);-);-)

Oliwianko nasza slodka - wybacz starym ciotkom ze nie dojrzaly wczoraj ze Ty juz prawie pelnoletnia jestes, wszak 18 mc Ci stuknelo.Ale to wszystko przez ciotke Madzke ktora to wczoraj imieniny miala i tyle trunkow nastawiala ze ciotki nie byly w stanie. Takze dla Ciebie ten slodki mis i zyczenia zdrowka i energii zeby sie mama nie nudzila z Toba sloneczko.:-)

A tak pozatym to dzien dobry mamuski. Jak dobrze znow Was widziec.

Ach jacy ludzie sa dziwini i bezmyslni i nie maja pojecia,ze moga wyrzadzic komus przykrosc...Chyba naprawde musze sie wziasc za wytwarzanie pancerza bo jestem wystawiona na ataki dziwnych kobiet,ktore koniecznie chca mnie wychowywac......:-:)-(
Bodzia parasol w takiej sytuacji to minimum:tak::tak:Głowa i uszy do góry, uśmiech na twarz i udawaj, że nie słyszysz;-) bo Cię zjedzą jędze:sorry2:

Oliwianko nasza slodka - wybacz starym ciotkom ze nie dojrzaly wczoraj ze Ty juz prawie pelnoletnia jestes, wszak 18 mc Ci stuknelo.Ale to wszystko przez ciotke Madzke ktora to wczoraj imieniny miala i tyle trunkow nastawiala ze ciotki nie byly w stanie.
:rofl2::-D:-D:-DKasiu Ty tu winy na mnie nie zwalaj:-D:-D:laugh2:

Dopijam kawunię, Szym butlę kończy i śmigamy na spacer. ciepło i słonko ale wieje tak, że głowę chce urwać:baffled::baffled:

reklama
Znów przyjdzie maj a z majem bzy........
Kasiu kiedyz to swietowac bedziecie??????
Oliwko wybacz podlej tesciowe i przyjmij tego konika
kucyk.gif
blyszczacy8cf5.gif

A to od Lolka

Do góry