reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

.Niestety od niedzieli nie bede milala chyna internetu,bo do 2tygodni potrwa przenoszenie:crazy::crazy::crazy:nie wiem jak ja bez was wytrzymam!!!Za tydzien jedziemy do Polski,a w domu tez nie mam inetrnetu,wiec was odwiedze za miesiac dopiero:szok:.

uuuuu niedobrze:-( ale miesiac szybko zleci;-)

reklama
No mam nadzieje,ze szybko zleci i znowu dolacze do Was:-)!!!Pocieszam sie,ze za tydzien spotkam sie z cala rodzina,bo tak sie stesknilam za nimi,a nie wiadomo kiedy nastepnym razem ich odwiedze......

firstmama uwazaj na siebie!!jak najwiecej lez jesli to możliwe a napewno wszystko bedzie dobrze:tak:ja się modle żeby czasem mnie nie położyli jak narazie nie ma powodu ale nigdy nie wiadomo, bo narobiłabym kłopotu mąż pracuje a maludy przedszkole i jak by wtedy to pogodzic jak on nie ma prawka nie wiem? aż strach myslec mam nadzieje że nie będe miała komplikacji!!
motylek6 szkoda że dopiero za miesiac:-(ale trzymaj sie cieplutko życze udanych wakacji u rodzinki i jak najmniej stresu podczas przeprowadzki!!!

aniaaa i dorota cieszę się razem z Wami że wszystko dobrze
dorotka mamy razem 16 czerwca połówkowe :-) jeszcze trochę musimy poczekać, chyba że Ty już 11 się dowiesz kto zamieszkuje Twój brzusio
firstmama gratuluję synka i dużo zdrówka Ci życzę
motylek6 fajnie że odwiedzisz rodzinkę i znajomych; życzę Ci dużo sił w trakcie przeprowadzki ale nie zapominaj o odpoczynku :tak:
Byłam dziś u alergologa, drzewa przestały pylić a mnie dalej dusi i okazało się że moja alergia powiększyła się o trawy. No cóż, ktoś musi zapełnić grupę kobiet u których wg statystyk alergia się nasila w ciąży zamiast na odwrót ;-)
dziewczyny chciałybyście nad morze a ja chociaż na piechotkę mam 20 minut do zatoki a godzinę jazdy nad pełne morze to i tak nie mogę, bo muszę unikać przebywania na świeżym powietrzu

oj a jak ja chce nad morze, to będzie nasz jedyny dłuzszy wyjazd, ale musimy to dobrze zaplanowac i oczywiscie zalatwic kogos do opieki nad końmi

Mi tez marzy sie morze:-),ale chcemy chociaz na weekend pojechac jak bedziemy w Polsce,juz sie niemogedoczekac:-D.Wlasnie dostalismy klucze do nowej chatki i jutro juz sie przeprowadzamy,wiec dzis moj ostatni dzien na BB:crazy:.Zajrze do Was jeszcze wieczorem,bo teraz zalatwianie i zakupy nas czekaja:-DPozdrawiam

a mi się marzy wyjazd w góry, w ubiegłym roku zaliczyliśmy cudowne Góry Stołowe, w tym roku miała być Krynica Górska i okolice, właściwie moglibyśmy jechać, ja siedziałabym sobie w uzdrowisku a chłopcy zwiedzali co się da ale nic z tego :-) ja muszę być w górach aktywna. Za trzy lata za to na pewno, z Sebą po raz pierwszy wędrowaliśmy po górach jak miał właśnie trzy latka i był bardziej chętny do wysiłku i mniej marudny niż w późniejszych latach :-) Ale fajnie dziewczyny że uda Wam się odpocząć nad morzem, ja oprócz pyłków muszę uważać na słońce bo już pierwsze przebarwienie na policzku mi się pojawiło

Mirabelka to przez to uczulenie od slonca nie mozesz za dlugo na nim przebywac???????????
Ja tez jestem alergikiem ale mam katar i jakos w ciazy mam go mniej choc nie wiem
jak to bedzie teraz jak jest taki upal.Bo u mnie na sloncu tez sie alergia powieksza :-(

Motylku ciesze sie ze macie juz klucze.Ciesze sie bo wiem jak bardzo chcialas sie przeprowadzic tam napewno bedzie wam dobrze :-).Szkoda ze tak dlugo nie bedziesz do nas zagladac
ale wiesz jaki milo powrot do nas bedziesz miala :-).Cezkamy na Ciebie :-)

A CO DZIS Z CZARNA ????????????????????????????????? :-(

Ja bylam u siebie w pracy ,skwar na dworze straszny i wiecie co tak sobie dzis pomyslalam ze
my dziewczyny bedziemy bidne z tymi brzuchami w takie upaly ktore chyba dopiero przyjda.
STRACH SIE BAC
Poszlam w japonkach i ze palce nie przyzwyczajone to mnie boli miedzy palcami hihihih

reklama
dorotka muszę ograniczać przebywanie na dworze przez pyłki, bo jak za dużo się ich "nawciągam" to wieczorem mam duszności (tzw. astma wziewna) i muszę brać lek na rozszerzenie oskrzeli. Najlepiej dla mnie jak pada deszcz :-) A przebarwienie to niezależnie od alergii, raczej hormony, już kiedyś przy tabletkach antykonc. miałam silne przebarwienia po wakacjach i ponad pół roku z nimi walczyłam a teraz nawet pomimo kremu z filtrem wyszło na policzku

Do góry