reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Witajcie w ten słoneczny piątek:-)
JA już byłam na zakupach, wykorzystałam M że chciał ze mną pójść:sorry2: Kupiłam czereśni;-) i inne pierdołki. Teraz wcinam śniadanie i czytam BB. U nas gorąco, wręcz upał od rana. Wyciągnęłam z szafy rybaczki z tamtego roku ale jakieś takie opięte się zrobiły:zawstydzona/y:

reklama
Witam Was mamuski wten cudowny sloneczny poranek:-)
Ja jeszcze nie słyszałam u gina bicia serduszka:-( mam nadzieje że sie to zmieni w środe ale w domu latam ze zwykłymi słuchawkami i wsłu****e się w brzuszek narazie cisza ale w poprzednich ciażach słyszałam serduszko teraz pewnie też ale może póżniej:tak:za to kopie jak nie wiem aż mi lepiej bo wiem że jest wsio oki:-D

piąteczek hurrrrrrrrrrraa:-)

mika79- no właśnie, że ja nic nie jem po godz 17 a mimo to brzuch mam jak wieli balon wielki i twardy:-( Ja już nawet obiadu 2 daniowego zjeść.Wystarcza mi zupka:-(

Z żylakami miałam problemy w poprzedniej ciąży i teraz też się pojawiły. w poprzedniej ciązy brałam tak jak Czarna cyclo3forte a teraz detralex 2 x dziennie, na razie po nich czuje poprawe i rzadko kiedy czuje bolace żyły no i juz nie są aż tak bardzo widoczne;-)

Kaka82 - różnie z tym szefostwem bywa ale ani w pierwszej ciąży ani teraz nie robią mi problemów i przynajmniej nei widze aby kęcili nosem.

Dorotka- bardzo się ciesze z dobrych wieści:-):tak: nie wiem czemu ale u Ciebie obstawiam na dziewczynke hmmm:tak:

Aniaaa - nie wiedziałam że brak przyrostu masy ciał w ciąży jest problemem - węc trzymam kciuki aby waga troszke drgnęła do góry i aby problem sobie poszedł w niepamięć:tak:

cześć Mamusie!:-)

widzę że zapał do pisania w Was nie gaśnie i bardzo dobrze.
Ja ostatnio nie pisałam, bo niestety byłam w szpitalu :baffled:
Miałam próbkę bóli porodowych! Dostałam leki rozkurczowe i poleżałam ponad tydzień...Z dzidzią jednak wszystko w porządku i już wiem, że w moim brzuszku mieszka CHLOPCZYK :-)Tylko mama strasznie ciężko tę ciąże przechodzi. Teraz zwolnienie i odpoczynek. Pozdrawiam Was cieplutko!

Firstmama dobrze ze z dzidzia wszystko jest ok, ja mialam takie przeboje z pierwsza ciaza, ciagle bylam w szpitalu, teraz poki co wszystko idzie ksiazkowo:tak:
Dorota1-9 mnie nie zaskoczylo to ze wszystko jest w jak najlepszym porzadeczku, bo jakby moglo byc inaczej;-)

A my juz z M. pomalowalismy pokoik, kolor troszke inny niz mial wyjsc ale nie jest zle, czekam dzisiaj na lozeczko. Oczywiscie zostalo najgorsze-sprzatanie bo w calym mieszkaniu pelno kurzu i farby. No i jeszcze maz wymyslil ze skoro zostala biala farba to pojdziemy za ciosem i bedzie dzis jeszcze kuchnie malowal:laugh2:

firstmama współczuję tego pobytu w szpitalu, cieszę się że już lepiej z Tobą i mogłaś do nas wrócić. Gratuluję SYNECZKA:-).
Magdasf trzymam kciuki żeby łóżeczko przyszło dzisiaj;-)A pokoik pewnie śliczny. Jak będzie gotowy to pstryknij jakąś fotkę.
Ja idę się biorę za prasowanie, bo muszę zmniejszyć górę prasowania:baffled: A poza tym naczynia też się same nie umyją...

Hej ja wczoraj ialam pracowity dzień zasuwałampo domu i sprzatałam. Upiekłam ciasto, pita też wyszła. Popołudniu mieliśy znajych więc to zasuwanie się przydało, teraz na dwrze słoneczko ale ja jeszcze siedze w wyrku, bo jakaś zmeczona jestem Wczoraj pozrywałam reszte czeresni bo szpaki się stołowały.
Dortka Gratluje zdrowej brykającej dzidzi, nie przejmuj się ja też nie znam płci.
firstmamaważne ze już wszystko w pożądku i gratulacje synka
Magdasf1widze że praca idzie pełną parą

Ania 3 mam kciuki a to zeby waga poszla ci do gory.Ja mam kolezanke ktora jest juz w dalsej ciazy w polowie lipca ma rodzic ale jakies 1,5 miesiaca temu tez gin powiedzial jej ze ma uwazac
bo za malo przytyla w ciazy :-(.Argumentowal to tym ze dzidzia moze sie malutka ,krucha i delikatna urodzic wiec dlatego lekarze martwia sie jak kobieta w ciazy nie przybier na wadze.
Napewno bedzie wsio oki :-)

Zawadka to juz jest nas 3 obstawiajace u mnie dziewczynke a nawet 4 :-)
Ja K@SIEK TY i wczoraj kolezanka napisala ze jak dzidzia chowa sie to moze to dziewczynka :-)

Magdasf1 wklej fotki pokoiku jak skonczysz :-)Napewno Zosia sie ucieszy

Firstmama wspolczuje tego szpitala ale na szczescie u synka Twojego oki.
GRATULUJE SYNUSIA .ja na poczatku ciazy ladowalam 3 razy w szpitalu :-(

cześć Mamusie!:-)

widzę że zapał do pisania w Was nie gaśnie i bardzo dobrze.
Ja ostatnio nie pisałam, bo niestety byłam w szpitalu :baffled:
Miałam próbkę bóli porodowych! Dostałam leki rozkurczowe i poleżałam ponad tydzień...Z dzidzią jednak wszystko w porządku i już wiem, że w moim brzuszku mieszka CHLOPCZYK :-)Tylko mama strasznie ciężko tę ciąże przechodzi. Teraz zwolnienie i odpoczynek. Pozdrawiam Was cieplutko!

Gratuluję synusia:) i odpoczywaj dużo. Ja jeszcze w pracy 2 tygodnie i tez zmykam na odpoczynek:)

Dorka to super że z dzidzią ok.

Własnie siedzę sobe w pracy, popijam kawkę i czytam coscie naskrobały. Upał straszny a u nas klima kiepsko działa i dochładzam się wentylatorem. Jutro planuję odwiedzić babcię więc na pewno kilka kilo będzie wiecej u gina na wadze.;-)

reklama
Minisia moj gin na fajne usg i za kazdym razem od paczotku jak do niego chodze
to na kazdej wizycie puszcza mi dzwiek serduszka :-)
Wprawdzie na kilka sekund ale to takie piekne a wczoraj dzidzi pieknie i glosno bilo serce
NORMALNIE JAK DZWON :-)

Ppatqa co to jest ta PITA do jedzenia i jak mozesz napisac jak to sie robi i co to jest to bede wdzieczna :-)

Ja umylam wloski i czekam az wyschna ,Posprzatam i wezme psa i pojde do pracy zaniesc chorobowe :-)

Do góry