Teraz byłam u Drążka, u którego trochę gdzieś racjonalne myślenie zgubiłamto ja miałam okres 7 marca i od czego to zależy![]()
Do kogo chodzisz ?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz byłam u Drążka, u którego trochę gdzieś racjonalne myślenie zgubiłamto ja miałam okres 7 marca i od czego to zależy![]()
Do kogo chodzisz ?![]()
ja miałam ostatni okres 23 marca ale owulacja była już 31marca lub 1 kwietnia więc tydzień wcześniejto ja miałam okres 7 marca i od czego to zależy![]()
Do kogo chodzisz ?![]()
@Lucy97 to ja plus minus owulacje miałam 15 dc bolało mnie podbrzusze 16-19dc podejrzewam owulacje ale to teraz tak ciężko ogarnąć skąd taka przepaść i ja sobie już wkręcam![]()
A dobrze pobralaś mocz? Trzeba się najpierw podmyć, ale najlepiej samą wodą, wytrzeć np ręcznikiem papierowym i pobrać środkowy strumień. W pierwszej ciąży właśnie raz mi badanie moczu wyszło tragiczne a okazało się że nie wiedziałam że trzeba się podmyćJa już wgl jadę na wizytę z pakietem badań, bo lekarz napisał mi SMS co przygotować, więc trochę mnie to uspokoiłojuż widzę jakieś bakterie w moczu się nazbierały
![]()
Teraz byłam u Hłuszija .Teraz byłam u Drążka, u którego trochę gdzieś racjonalne myślenie zgubiłami po wizycie byłam załamana. A ciążę będzie prowadził Nowacki. A Ty?
Bardzo dużo śluzu płodnego i otwarta szyjka. Testami nigdy nie sprawdzałam owu dlatego to są tylko moje przypuszczenia.A po czym wiesz ze miałaś późną owulacje.![]()
Oni chyba maja ustawione na 28 dc chyba a nie każda kobieta ma takie krótkie cykle . Pierwsza ciąża sprawdziłam 7 dni była mlodsza i się zgadzało a tutaj jakoś nie mogę dojść kiedy była by owulacja![]()
to szybko miałaś owulacjeja miałam ostatni okres 23 marca ale owulacja była już 31marca lub 1 kwietnia więc tydzień wcześniej
z om jest 4t5d a wg USG wczoraj 5t4dto szybko miałaś owulacje![]()
Wczoraj dziewczyny mówiły że to ten sam pokrój co DrążekTeraz byłam u Hłuszija .
A czemu zgubiłaś![]()
to ja 1 kwietnia miałam bardzo blada kreskę na teście a 10.04 już od razu były 2 krechy czerwoneBardzo dużo śluzu płodnego i otwarta szyjka. Testami nigdy nie sprawdzałam owu dlatego to są tylko moje przypuszczenia.
4 kwietnia owulacja,
15 kwietnia cieńka druga kreska na teście.