reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Co to ja pierwsza dzisiaj?:szok:
My z Maćkiem już po śniadanku. Pranie powieszone. Muszę tylko głowę do końca wysuszyć, dać Grześkowi o 9 kaszkę, ubać się i możemy iść na spacerek -zakupy i plac zabaw.:tak::-)

Witam:-):-):-)
A co to takie pustki? Nikogo z rana jeszcze nie było?
Pięknej pogody ciąg dalszy, a my jedziemy kupić bilety, bo nic wam jeszcze nie pisałam, ale 14.06 wyjeżdżam z córcią do Włoch - ja będę pracować a mała pójdzie do włoskiego przedszkola. Boję się trochę jak to zniesie ale moja siostra (mieszka tam) podtrzymuje mnie na duchu. Wrócimy za 3 m-ce. Trzymajcie za nas kciuki

Witam.
Oliwka tak się kręciła rano że nie dała pospać, chyba jej gorąco było. Wieczorem porozbierała się do samego pampersa, a każda próba założenia jej piżamki kończyła się tym samym, czyli zrzucaniem jej z siebie. W końcu udało mi się założyć jej koszulkę i poszła spać, oczywiście nieprzykryta, w dziwnej pozie.

Ja idę zjeść śniadanko, umyć się i idziemy do mojej mamy.

Poza tym muszę w końcu się wziąć za naukę, bo w sobotę 2 kolosy. I jeden z nich muszę zdać, bo jak nie zdam to poprawka w niedzielę, a raczej przez kilka godzin w sobotę nic sie nie nauczę :blink:

I to kolosy z dwóch najgorszych przedmiotów - teorteyczne podstawy kształcenia i teoretyczne podstawy wychowania :baffled: Bleeee

Do później papa

Dzien Dobry
Anaconda bedzie dobrze:tak:
Martynka nuczys sie bo Ty zdolna besteyja jestes..Lolo po domu biega nagusi a ja za nim ze szmta.Choc nie, jak zrobi siku albo kupala to lapie co ma pod reka i wyciera..Ostatnio zlapal koszule Pawla:rolleyes2::rolleyes2:
My sie zaraz zbieramy bo mamy dzis zalatwiania do pozniej pasaaaaaaaaaaaaa'''
"?

reklama
Dzień dobry upalnie
198.gif

Z rana spacerek zaliczony, zakupki zrobione. Teraz koniecznie PPD, bo już patrzec nie mogę:
1.gif
5.gif
18.gif
15.gif
6.gif
No zbieram pomału natchnienie, ale mus się ruszyc

Do góry