reklama
anaconda27
styczniówka2006
A Maja nadal śpi

sikoreczka79
Fanka BB :)
oczywiście koffana że się chętnie z tobą na spacerek wybioręSikoreczka foteczki cudniste a Ciebie taka lachonica,ze hhohohohooho.Kochana pogoda pikna wiec moze bysmy sie kiedy poparkowaly w Chorzowie wspolnie cio?????????

GRATULASKIMamy ząb !!!!!!!!!!!![]()

o widzę że nie tylko ja taka zdolna jestem, tylko ja to niestety spaliłam ziemniakiwiecie co? Wydawało mi się, że włączyłam ziemniaczki, ale tak siedzę i czuję, że coś śmierdzi, więc stwierdziłam, że pójdę sprawdzić co to, czy może ziemniaki wykipiały, a tu okazuje się, że podłączyłam gaz pod czajnikiem, a nie ziemniakami.O mało czajnika nie spaliłam.
O Grześ właśnie sie obudził. Spał jakieś 2,5 godz.No to lecę. Paaa.:-)

A ja dziś do niczego

Dziękujemy za komplementa

sikoreczka79
Czy mógłby mi kto wykąpac dzieci i położyc je spac
Nie kce mi sięęęęęęęęęę

katrinm5
Fan(ka)
Witam mamusie:-)
Jakos ostatnio mi niepodrodze do Was:-(Nadrabiam zaległści na wątku lipcówek i nie moge do Was dotrzeć.Wstyd

Nie wiem czy moge nadal zaliczac sie do Was bo troszke pracuje.
Grześ chory jest ma biegunkę,podwyzszona temperaturę i nic nie je:-(.Tatus sie dzielnie nim zajmuje
U pani doktor byli ale stwierdziła że nic takiego mu nie jest
Jakos ostatnio mi niepodrodze do Was:-(Nadrabiam zaległści na wątku lipcówek i nie moge do Was dotrzeć.Wstyd

Nie wiem czy moge nadal zaliczac sie do Was bo troszke pracuje.
Grześ chory jest ma biegunkę,podwyzszona temperaturę i nic nie je:-(.Tatus sie dzielnie nim zajmuje

sikoreczka79
Pustki
Młodzieży już śpi
Ufffff
Już mam dośc tych wieczorów ostatnio
małż nie wykazuje żadnego zainteresowania zasypianiem Beboków

potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Jestem, ale znikam od razu. Ide spać, po ozonowej kapieli troszkę mnie siły opuściły 
). A tak poważnie, to u nas jest tylko tata od zasypiania córuni, mama może nie istnieć
;-)

Bo to wiesz, "widziały gały co brały" ;-) (powtarzając po kimśPustkiMłodzieży już śpi
Ufffff
Już mam dośc tych wieczorów ostatnio
małż nie wykazuje żadnego zainteresowania zasypianiem Beboków
![]()

reklama
sikoreczka79
Podziel się: