reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Sikoreczka foteczki cudniste a Ciebie taka lachonica,ze hhohohohooho.Kochana pogoda pikna wiec moze bysmy sie kiedy poparkowaly w Chorzowie wspolnie cio?????????
oczywiście koffana że się chętnie z tobą na spacerek wybiorę:tak: Tylko zgadajmy się na przyszły tydzień:confused:

Mamy ząb !!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:
GRATULASKI

wiecie co? Wydawało mi się, że włączyłam ziemniaczki, ale tak siedzę i czuję, że coś śmierdzi, więc stwierdziłam, że pójdę sprawdzić co to, czy może ziemniaki wykipiały, a tu okazuje się, że podłączyłam gaz pod czajnikiem, a nie ziemniakami.:baffled: O mało czajnika nie spaliłam.:zawstydzona/y::sorry:

O Grześ właśnie sie obudził. Spał jakieś 2,5 godz.:szok: No to lecę. Paaa.:-)
o widzę że nie tylko ja taka zdolna jestem, tylko ja to niestety spaliłam ziemniaki:zawstydzona/y:
A ja dziś do niczego:baffled: Głowizna mnię bolała, teraz oczy ciężkie, a dzieciarnia szaleje:sorry2: Kurcze i jeszcze mi słoneczko wychodzi To jest koszmar, zaczyna się lato to ja cała w wysypce:baffled: Muszę wapno łykac i poszukac czy mi jeszcze fenistil został:-( Chyba się muszę w końcu wybrac do jakiegoś loga:confused2::sad:
Dziękujemy za komplementa

Witam mamusie:-)

Jakos ostatnio mi niepodrodze do Was:-(Nadrabiam zaległści na wątku lipcówek i nie moge do Was dotrzeć.Wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Nie wiem czy moge nadal zaliczac sie do Was bo troszke pracuje.
Grześ chory jest ma biegunkę,podwyzszona temperaturę i nic nie je:-(.Tatus sie dzielnie nim zajmuje:tak:U pani doktor byli ale stwierdziła że nic takiego mu nie jest:confused:

W końcu wróciliśmy ze spacerku. Grzeio umyty i uśpiony, a Maciek umyty, ale leży w łóżku i się bawi przed snem. Ciekawe kiedy zaśnie?

Sikoreczka pomogłabym Ci, ale mnie tyż się nie chce.:dry::sorry::rofl2:

Jestem, ale znikam od razu. Ide spać, po ozonowej kapieli troszkę mnie siły opuściły :-D
Pustki:szok: Młodzieży już śpi:laugh2: Ufffff:rolleyes2: Już mam dośc tych wieczorów ostatnio:wściekła/y: małż nie wykazuje żadnego zainteresowania zasypianiem Beboków:no::angry:
Bo to wiesz, "widziały gały co brały" ;-) (powtarzając po kimś:blink:). A tak poważnie, to u nas jest tylko tata od zasypiania córuni, mama może nie istnieć :tak:;-)

reklama
Do góry